Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Konto oraz problem .

wedzonyboczek1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć tak jak w temacie ... mam problem chciałbym zagrać w crossfire NA ale jak wiadomo już dość dawno nie można zakładać kont więc pomyślałem , że na pewno ktoś już wie jak tę ustawę pominąć

Ja sam próbowałem przez serwery-proxy USA założyć konto i w sumie się udało samo konto założyć ale po tym jak zainstalowałem Hotspot shield za każdym razem (dosłownie wywalało mi internet) więc moje pytanie do was czy jest ktoś na tyle miły aby mi takie konto na NA założyć ? na ten E-mail : [email protected] abym mógł zmienić później hasło oraz E-mail.

Opublikowano

Każde konto stworzone po Sierpniu 2011 roku nie może logować się na terenach czerwonych, czyli Europa i częściowo tereny bliskiego wschodu.

Mówiąc krótko - to nic nie da, że ktoś ci zrobi konto, bo na nim nie pograsz.

Opublikowano

Dołącze sie do pytania :

Jak sie ma stare konto to jaki jest ping ?

Ping jest normalny. W CF NA jest serwer europejski i tam ping jest niski, nie ma żadnych lagów.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Same problemy żeby sobie chwilkę pograć na NA spróbuje tego poradnika A na EU nie chce grac ponieważ tam jest wszystko takie rozsypane wszystkiego brakuje a tak dosłownie to tam jest za Gold Kriss i dużo więcej broni która na NA jest do wylosowania = każdy noobek lata z dobra bronią . -.-

W takim razie Temat do zamknięcia.

Opublikowano

gdzie lata z dobrą bronią ... :D ? i serio za GP kriss ;D ? mi chodzi jaki serwer czy NA czy EU ?

Serwer: Elysion

Klasa: Cień

LvL: 95 i rośnie :P

Gildia: Chwila

Zapraszamy do niej !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...