Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najlepsza taryfa - Play

Overlord.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Więc tak, zmieniam taryfę w Play i chciałbym się zapytać jaka jest najlepsza.

Rok ważności odpada, darmowe SMS'y do wszystkich także. I teraz pytanie - darmowe rozmowy i sms'y w play + 29gr/min i 9/sms do wszystkich sieci, czy Mini Max - "Gwarantujemy, że nie wydasz więcej niż 9 zł na SMS i 29 zł na rozmowy, a do Play dzwonisz i SMSujesz za 0 zł.". Chciałbym poznać Wasze opinie o tym Mini Max'ie :P

|exKidMod Inne MMO|GoldMember|exModder Team|exMMT

Opublikowano

Play to gówno oszukuja strasznie lepiej sobie zakup w orange, t-mobile, heyah, plus.

Mój pro złomek:

Procesor: Intel Pentium Dual-Core E5300 2.66 ghz | Karta graficzna: Asus Radeon HD 4350 | Mobo: Foxconn G31MX | RAM: 2gb ddr2 | Monitor: 1280x960 PnP | Zasilacz: Delta 300W

Opublikowano

Nie polecam osobiście plusa.

Nie dość że pomoc techniczna to jakieś oszołomy, które nie ogarniają telefonów. (Miałem taki przypadek i mam zresztą do dziś) To jeszcze lubią ci codziennie po kilkanaście razy, wysyłać SMS'y treścią takie same jak poprzednie wiadomo reklamy.

Opublikowano

dolaczam sie do pytania bo zmienilem na te darmowe sms i dzwonienie do tego playa i tak gowno sms tak samo jak i reszta wiec znow zmienilem i sms mam za taka sama cene jak w poprzedniej

xxx

Opublikowano

Ja mam opcję za 55 zł + 8 zł za internet.
Nie dali mi żadnych darmowych smsów, minut itp a dzwonię dużo z racji na pracę.
Nigdy nie miałem problemów czy to z obsługą czy z przekraczaniem tej kwoty.
Gorąco polecam.
PS. Formuła 4.0 też wygląda fajnie. Chociaż oferty operatorów dla osób prywatnych w tym kraju powalające nie są. Kiedyś kalkulowałem, że taniej wyjdzie wziąć sobie abonament bez telefonu (koszy około 35 zł), wyłożyć około 500 zł na telefon, potem opłacać abonament i odkładać po 20 zł z powrotem na "kupkę". Licząc że na aparat telefoniczny przy podpisaniu umowy wydaję około 500 zł uzbierało sie na jakiegoś iPhone 4 czy SII/III :)

f.png

Opublikowano

Miałem z Plusa i szczerze mogę powiedzieć, że ta sieć zeszła na psy. Miałem bardzo słaby zasięg, sms'y dochodziły po 15 minutach (a nawet i dłużej). A co do Play - tanie oferty, i wiele kolegów ma z Play, więc mam do nich darmowe smsy i rozmowy. Więc brać to Mini Max czy pozostać przy darmowe sms'y i rozmowy do Play?

|exKidMod Inne MMO|GoldMember|exModder Team|exMMT

Opublikowano

Miałem z Plusa i szczerze mogę powiedzieć, że ta sieć zeszła na psy. Miałem bardzo słaby zasięg, sms'y dochodziły po 15 minutach (a nawet i dłużej). A co do Play - tanie oferty, i wiele kolegów ma z Play, więc mam do nich darmowe smsy i rozmowy. Więc brać to Mini Max czy pozostać przy darmowe sms'y i rozmowy do Play?

Albo SMS'y w ogóle nie dochodzą, bo sam tak miałem kilka razy, że wysyłałem i nie doszły.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...