Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Militar Na Privach

fox575

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam taki problem w ktorym nikt nie chce mi pomuc gram na 734mt2 i ktos mnie zabil oczywiscie konika wcielo i jak znow go przywolac mam chinski klient

narutocenter3.jpgZbiram + daj jednego
Opublikowano

1. Idź do stajennego i wybierasz 2 opcję od góry.

2. Kup w ItemShopie zwój przywoływania konia.

3. Jeżeli jest to kup go u któregoś z handlarzy.

Fw15x0y.png

Opublikowano

wlasnie tam sie dostaje na start jak na innych ale np. na sdlongju s2 tam tez militar na start i normalnie widzialem z 4 osoby co przyzywali se konia normalnie a ja nawet misji na konia nie moge zrobic

Opublikowano

wlasnie tam sie dostaje na start jak na innych ale np. na sdlongju s2 tam tez militar na start i normalnie widzialem z 4 osoby co przyzywali se konia normalnie a ja nawet misji na konia nie moge zrobic

No to zrób jedną z 3 opcji, które Ci napisałem. Gdy wbijesz powyżej chyba 35+ lvla wpisuj komendę /ski 131. Wpisz ją 10 razy i będziesz miał 100% przywołania konia.

Fw15x0y.png

Opublikowano

to tak mam tylko 2 opcje u stajennego mam przy sobie 2kk takze odpada ze mam cos placic mam ksiege przywolania 100 na przywolanie i nic

Opublikowano

widze zaczyna sie spam wiec prosze moderatora o zamkniecie poniewaz juz wiecej chyba nikt nie dopowie DZIEKUJE ZA WSZELKIE CHECI POMOCY

Opublikowano

widze zaczyna sie spam wiec prosze moderatora o zamkniecie poniewaz juz wiecej chyba nikt nie dopowie DZIEKUJE ZA WSZELKIE CHECI POMOCY

starałem się ^^

Zamykam na prośbę autora

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...