Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P] Unable to run the game

mashima

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam od pewnego czasu próbuję naprawić Combata, gdyż coś jest nie tak .
Na początku wywalało mi bład 0x30000FFFF ale z nim się uporałem .
Potem 0x30000090 , też dałem rade.
A teraz za każdym razem gdy włącze gre mam błąd Unable to run the game (bla bla)
Potrzebuję pomocy czasem gra się włącza i mogę grać ale gdy ją wyłącze znowu jest ten błąd.
Wiem , że było dużo takich tematów , zanim napisałem ten post przejżałem wszystkie próbowałem rozwiązań i nic , przeszukałem google Angielskie/Hiszpanskie/Polskie i inne fora . też nic.
Proszę o pomoc , i nie piszcie mi , żebym robił reinstala bo robiłem go (nie chce zkłamać) ok. 100 razy.
Proszę o pomoc pilnie.

Ps. Przeinstalowałem nawet windowsa.

Opublikowano

Masz taki error dokładnie? " unable to run the game due to the client file being corrupted " ? Wyłącz zapory, spróbuj uruchomić grę game bosterem.

674071459604241683421.gif

Opublikowano

wedlug combata grzebałeś w plikach i nie zgadza sie ciezar folderu. sciagnij nowa instalke z oryginalnej strony, jak bedziesz sciagal to powylaczaj avasty, zapory itp. zaintaluj na inny dysk niz zawsze

Opublikowano

Dektored twoja rada nie pomogła. Kamilpolok daj spokój.. Ściągałem od nowa 20 razy instalowałem 100 ledwo się gra zainstalowała za każdym razem ją włączałem więc nie mogłem grzebać w plikach, dzisiaj przeinstalowałem windowsa , nie mam żadnych antywirów , ani zapory włączonej.
@Up sprawdzam.

Piecu a możesz mi to spakować i wrzucić , bo nie moge coś pobrać.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Wszystko działa jak należy dziękuję wszystkim za pomoc a szczególnie Tobie Piecu jeżeli coś jeszcze będzie nie tak to się odedzwe.

Opublikowano

I znowu mam błąd :/
Tym razem przy włączaniu i załadowaniu się hackshielda..
Wyświetla mi się

getdevicecaps() failed

Pomocy..

Opublikowano

I znowu mam błąd :/

Tym razem przy włączaniu i załadowaniu się hackshielda..

Wyświetla mi się

getdevicecaps() failed

Pomocy..

Ten błąd jest 100% dot. grafiki. Pierw odinstaluj stare sterowniki karty graf. przez menedżer urządzeń, a potem zainstaluj nowe pobierając z strony producenta.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...