Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] z Pandoramt2 po aktualizacji

butylarka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich.Wiem ze takich tematow jest wiele ale nie znalazlem w zadnym z nich rozwiazania mojego problemu.Mam problem z modem po ostatniej aktualizacji.Pobieralem nowego klijenta nowego moda ze strony kamera i dalej nic.Kiedy wpisuje pasy wisi caly czas na "zostaniesz polaczony z serwerem".Kiedy dodalem pandore do moda2012 wywala mnie z gry po zalogowaniu sie.Jesli ktos zna odpowiedz na moj problem prosze pisac pod tematem lub na pw.Z gory dziekuje.

edit.

Jeszcze jedno pytanie.Znacie moze jakiegos WALLHACKA lub TELEPORTHACKA do Pandoramt2?Tylko zeby nie byl kamer mod 2012 bo w grocie av2 nie dziala wallhack a i teleportu tez nie widze na nim.

Z gory dziekuje za pomoc

Opublikowano

hmm... z moda chyba bedzie cie wyrzucac bo kolega mowil ze sa jakies zabezpieczenia na moda kameWlasnie wiem.Z tego nowego 2012

Wlasnie wiem.Z tego nowego 2012 wywala mnie jak pasek logowania dojdzie do konca a na tym 2011 caly czas wisi na "zostaniesz polaczony z serwerem".Wiem ze jest jakis sposob zeby to ominac bo gracze graja na modzie.

Opublikowano

nie grają na modzie tylko mają edytowane pliki z (cośtam)chat.py. Może +? xD

1391020896-U962219.png

'Możesz sobie być na innym poziomie niż pozostali, z którymi walczyłem, dla mnie to bez różnicy. I tak nakopie ci do dupy, bo to mój obowiązek. Tyle w tym temacie'

Opublikowano

Zainstaluj moda do clienta PLa i spróbuj się połączyć

Probowalem ale jak mam byc szczery to nie bardzo mi to wychodzi.Kiedy rozpakowalem moda na PLa to nie moglem znajesc ikonki moda zeby go odpalic.Moze cos zle robie juz niewiem.

Opublikowano

Moda nie zainstalujesz na Pl'u ani na jakimś innym cliencie. M0ntes tylko posty nabija. Nie gra a się wypowiada. Zrobili dobre zabezpieczenia, nie można już grać, ale jak wchodzisz na 2012 SF to loguje do gry , lecz wywala z tego powodu ze masz zlego clienta. Moze kamer cos pokombinuje i zrobi z pandora.

1391020896-U962219.png

'Możesz sobie być na innym poziomie niż pozostali, z którymi walczyłem, dla mnie to bez różnicy. I tak nakopie ci do dupy, bo to mój obowiązek. Tyle w tym temacie'

Opublikowano

A znacie Panowie jakiegos moda gdzie bedzie wallhack i mobberhack bo tylko to szczeze jest mi potrzebne.Taki co bedzie dzialal na windows 8.Sciagalem juz mobbera ze strony kamera ale nie dziala mi.Z gory dziekuje za pomoc.

Opublikowano

na jaki priv?

1391020896-U962219.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...