Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

blokowanie stron

encoreeFTW

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

kurwa, stracilem ostatnio cierpliwosc, bo siostra ciagle kurwa wlacza jakies bzdety, oglada, zajmuje pc (zajmowala), ostatnio zjebala dysk, resetowala pc kilka razy, az cos jeblo, i sie nie wlaczyl ;f niedlugo bede mial pc i chcialbym zablokowac wszelkie strony na ktore ona wchodzi, dodam do hosts te jej chujostwa, ale chcialbym zablokowac aby po wpisaniu minecraft, kucyki, pony, chuj wie co, zeby blokowall dostep do strony, cos jak cenzor, ona ma 9 lat, wiec nie wylaczy jakichs blokad xD

sa jakies takie co blokuja po wpisaniu odpowiedniej kombinacji klawiszy?

Opublikowano

Ja bym jej zablokował dostęp do komputera,dopóki nie nauczy się go używać.I piszę to serio,jak jesteś jeszcze młody,porozmawiaj o tym z rodzicami.Chyba nie chcą,aby nowo zakupiony komputer,został szybko zdewastowany.Przyniesie to lepszy skutek,niż takie blokady.

Opublikowano

sorry kurwa ale myslisz ze nie gadalem? Ja cos robie, a ona podlatuje, i 'daj mi grac', jesli odpowiem nie, to biegnie po mame, i kurwa mam jej dac, a ona wlaczq jakies chujowe bajki i oglada ... ona zawsze resetuje jak sie aktualizacje instaluja przy wlaczaniu, jakiea programy ... juz 2 raz tak zepsula pc, wczesniej caly system sie posypal ...

Opublikowano

sorry kurwa ale myslisz ze nie gadalem? Ja cos robie, a ona podlatuje, i 'daj mi grac', jesli odpowiem nie, to biegnie po mame, i kurwa mam jej dac, a ona wlaczq jakies chujowe bajki i oglada ... ona zawsze resetuje jak sie aktualizacje instaluja przy wlaczaniu, jakiea programy ... juz 2 raz tak zepsula pc, wczesniej caly system sie posypal ...

Teraz antywirusy mają coś takiego jak kontrola rodzicielska, zrób jej konto i wpierdol jej ochronę i gitara, antywirus blokuje bo "wirus" i się dziecko naoglądało.

Opublikowano
Ja bym jej zablokował dostęp do komputera,dopóki nie nauczy się go używać.I piszę to serio,jak jesteś jeszcze młody,porozmawiaj o tym z rodzicami.Chyba nie chcą,aby nowo zakupiony komputer,został szybko zdewastowany.Przyniesie to lepszy skutek,niż takie blokady.

Do-kla-dnie moja siostra ma lg c00kie taki stary dotykowy złom... Wiadomo, jak 8letnia siostra dorwie się do elektroniki to wszystko jest popsute... Co 2 tyg muszę jej coś tam naprawiać...

Ostatnio sciagla erło-gombka hacka i cały komp zawirusowany. I jeszcze historia oglądania na yt... Minkraft, minkraft minkraft, minkraft i jeszcze raz minkraft... Kilka rad: nie pozwól jej grać w minecrafta, np. powiesz rodzicom że ta gra ma wirusy, w antywirusie zablokuj niektóre strony, powiesz że tam sa wirusy i że tak działa antywir, po pewnym czasie zapomni o nich. Jak ma kontra w jakichś grach na twojego maila, mówisz rodzicom że przychodzą ci wiadomości o zamawianiu monet premium tych za realna kasę... Reszta to już twoja twórczość, wymyślisz coś

EDIT# A jak twoi rodzice stoją przy informatyce? Ogarniają czy niezbyt?

Opublikowano

moja mama jesli chodzi o pc to word / przegladanie internetu / proste operacje typu kopiuj wklej XDD reszte ja robie

jakie antywira polecacie z ta funkcja? xD

Najprostsyz avast chzba to posiada.

13759664181.jpg

' To czysty hip-hop, co będzie trwał wiecznie,

Masz tylko moment by go poczuć, więc spiesz się

Prawdziwy hip-hop, co będzie trwał wiecznie.

Do zobaczenia wkrótce u ciebie w mieście! '

Opublikowano

Ja bym na Twoim miejscu,coś wymyślił.Na przykład,porządnie go zaśmieć,i zawirusuj.Tak,aby rodzice musieli oddać go do naprawy,czy coś (formata nie będą chyba potrafili zrobić.) A jeszcze lepiej,gdybyś miał znajomego informatyka,czy coś.

Przyszedłby,go naprawić (zrobiłby formata),i powiedział,że to wina złego używania.Wina poszłaby na siostrę,może nauczyłaby się właściwego użytkowania komputera.

Ewentualnie,sam porozmawiaj ze siostrą.

Admin Cienia
Opublikowano

W routerze ustaw filtry na te "pierdoły" jak to zwiesz ;-)

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Odłącz internet po prostu, założ drugie konto w systemie bez uprawnień administratora, a na to co ma uprawnienia założ hasło. Albo spowalniaj internet, to jej się długo będą filmiki ładowały.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...