Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Resell za 3kk? Pewny zarobek?

marceli17

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, tak jak w temacie. Da się coś zarobić na resellu mając 3kk? medal to nie problem. A teraz 2 pytanie, zbieram na holkę więc nie chcę tracić kasy.

Czy tracąc 3kk na resell mogę odzyskać np 2kk? to znaczy czy da się na tym stracić? nie chodzi mi tu o 15k tyklo o sumy typu 200k+

1375198444-U163133.jpg

Opublikowano

Jeżeli mądrze dokonujesz zakupu to nigdy nie wyjdziesz na -. Musisz wiedzieć jakie przedmioty ludzie kupują a których nie. Za 3kk spokojnie możesz zaczynać. Na jakim serwerze grasz? Chętnie pomogę bo siedzę w tym jakiś czas.

Opublikowano

Latasz po mieście i piszesz: Kupię ancki 250k sztuka DUŻA ILOŚĆ!. Za 3kk kupisz ich 12 za 250k a sellasz po 300k co daje 3,6kk. 600k zarobku. Możesz tak robić z perłami pojazdów / petów. Pojazdów kupujesz za 500-550k i sellasz po 620k a czasami nawet cena podskakuję do 690k. Obserwuj też kiedy są exp eventy. Wtedy kupujesz tarota wieża i w czasie tego expa a nawet dzień wcześniej za 200-300k drożej. Tak pająk zarobił na samych tarotach pełno hajsu (Jest filmik na yt) Resell można zacząć nawet z 300k. Ancek-250k, głośniki- 20-25k, perfumy- 40k.

Opublikowano

Polecam zacząć od Zielony Odłamek, Zboże, Jabłka itp.. tylko patrz jaka różnica jest np. masz 1k gold x1000 a potem przechodzi do 3-4k kupuj all i wystawiaj wiesz już za ile..

na chłopski rozum:P ja zarabiam na wszystkim co się da..

Kiedy nienawiść każe się człowiekowi rozwijać, staje się ona jedną z wielu form miłości.

Po śmierci obawiam się tylko reinkarnacji.

Mogę zatracić się we własnych myślach..
Chcę być szefem, w głowie mam tylko chromowane dziewiątki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...