Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Sunfire vs Warmog

kkoondzio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ostatnio porównałem statystyki Sunfire i warmoga oraz ich ceny (Lol nigdy tego nie robiłem :D )

-Sunfire daje 400 hp, 40 armoru oraz jakiś tam dmg (chyba 30 nie pamiętam co ile)

-Warmog daje 1k hp i 1% regeneracji życia

Koszty:

Sunfire - 2600

Warmog - 2800

Wydaję mi się, że nie opłaca się kupować Sunfire powiedzcie mi co o tym myślicie?

Opublikowano

Sunfire jest dobrym itemem na postacie które mają słaby push (shen, elise etc.), dodatkowo daje on armor który przekłada się na effective hp + jest dobry vs ad na linii oraz rushując go nie tracisz tak mocno na dmg, warmong to puste hp które w lategame nic nie znaczy. A propos, sunfire bije 40magic dmg :>

652601399840421198520.png

Opublikowano

To zależy na jaką postać, ale ogólnie oba są dobre. Sunfire ma określony range w obrębie którego zadaje dmg więc biorąc go na postać niemobilną lub ranged zwyczajnie marnujemy ten bonus. Warmog daje naprawdę sporego kopa do HP, który może sporo pomóc, dla niektórych postaci jest wystarczalnym zapasem survi i pozwala na skupienie się na kupowaniu ofensywnych itemów.

Opublikowano

sunfire jest strasznie mocnym itemem.

zauważ że są postacie które musza sie wbić w środek tf (wiec musza miec hp , pancerz ) passywka jeszcze jest idealna np shen , RENEKTON, zac,sejuani,ammumu itp.

Opublikowano

Dzięki za odpowiedzi :) Przez ostatnie 2 dni żyłem w przekonaniu, że ten item jest niewarty kupna ale jak znowu tak pomyślę przypomnę sobie wasze odpowiedzi.

Można zamknąć

Opublikowano

Sunfire jest dobrym przedmiotem, ja skadam to zawsze na jakies offtanki , potem czasem skladam warmoga , bo zazwyczaj gra się konczy ;P.

QYUhDIk.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...