Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Uwazajcie na niego

kanohren21

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka dziś rafichu8i napisał do mnie ze da mi konto w LOL'u za 7zł :P ja się zgodziłem (miałem 50zł na koncie i nie mialem z nimi co zrobic xDD) a więc wysłałem sms 1,2 i on odpisywał że nic nie przychodzi powiedział żebym wysłał jeszcze raz ja powiedzialem ze nie mam kasy a on nagle zniknoł.... o to dowód:

post-591355-0-51656000-1375537889_thumb.png

post-591355-0-25740600-1375537896_thumb.png

post-591355-0-19174500-1375537903_thumb.png

I po tym usunoł mnie z kontaktów i koniec... :)

UWAŻAJCIE NA NIEGO !

DAJE LIKE ZA POMOC ! A TY ?

Opublikowano

No widać , że oszust .. Ale cóż będziesz miał nauczkę na przyszłość :D . Podejrzane to było do początku ;p

Opublikowano

Żal ale dałeś się ojebać twoja wina ;3 pierw konto do sprawdzenia, i go ojebiesz ;3 Takie coś przez allegro się robi omg

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Żal ale dałeś się ojebać twoja wina ;3 pierw konto do sprawdzenia, i go ojebiesz ;3 Takie coś przez allegro się robi omg

PRZEPRASZAM MAMO :((xD

DAJE LIKE ZA POMOC ! A TY ?

Opublikowano

PRZEPRASZAM MAMO :((xD

Spokojnie każdy przez ten okres przeszedł, gdy był dzieckiem i dał się ojebać. Nawet ja :( metin2, przykre wspomnienia. A ty na przyszłość nie wysyłaj smsów pierwszy tylko konto do sprawdzenia / ew. allegro.

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Teraz się na nim zemść i wyślij raport, że handluje na PW. :D

Kasy nie odzyskasz, ale chociaż przez następne dni na tym forum nikogo innego nie oszuka.

1398258449-U383457.png

Admin Cienia
Opublikowano

Trzeba mieć nie równo pod sufitem by dopisywać do kogoś kto chce od ciebie hajs, twoja głupota i naiwność, tym tematem nie ostrzegasz ludzi tylko się kompromitujesz tym że dałeś sie w to wrobić.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

"zakaz handlu na mpc"
dziękuję dobranoc.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Dałeś się wyjebać jak żyd w czasie wojny, ale co poradzić ?

2e7beb469d579.gif

" Ten kawałek będzie leciał w furach wielu,

więc pozdrawiam pasażerów, elo "

Opublikowano

Ja mam pytanie: Czemu temat jeszcze nie w koszu i autor i sprzedawca nie zbanowani? Handel na forum zakazany i tyle.

1367580920-U384748.png
Opublikowano

Ja mam pytanie: Czemu temat jeszcze nie w koszu i autor i sprzedawca nie zbanowani? Handel na forum zakazany i tyle.

Bo mają na to wyjebane jak mój pies na kota.

2e7beb469d579.gif

" Ten kawałek będzie leciał w furach wielu,

więc pozdrawiam pasażerów, elo "

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...