Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, Pisałem wczoraj e-mail do Joymax i dzisiaj mi odpisali mi lecz nie wszystko z tego rozumiem a ze słownika elektrycznego nie mogę się doczytać. Proszę kogoś kto zna dobrze Ang żeby przetłumaczył.

Mój E-mail:

Hi, I'm Patrick, I am living in Poland and I am playing Silkroad Online.I am writing here because Silkroad Online is free game, but I can't log into the game... Few days ago i was trying to log in in all night.. Im seding this email to You Joymax with request about ban 50% or more Gold Bots..Did You saw what is going on on all servers? Silkroad will be better game, always easy or populated servers.. its a SKY!! but now its a hell.. I need to wait 2-3h to log into the server(Titan)..So It think over my words and it think as players be for it it thankfully that You banned all Gold farm. I salute Patrick :)

Jm Email:

Reply from Silkroad Online

Jan 11, 2010 07:16:16 AM [silkroad Online Standard Time]

Hello, This is Silkroad Online.

Your question has been answered as below.

Dear Valued Customer,

Greetings from Joymax Customer Support Team!

We have received your e-mail regarding server traffic and we apologize for the inconvenience it might have caused you.

We know how much this game means to you and we appreciate the support that you have been giving us. As you may know, we have millions of users online that's why we have created 39 different servers so users worldwide can have a chance to play the game. We suggest that you follow the global time found in the official website. Once you have log into the game you can visit our in-game Item mall and check out our Premium Services were users can have a special bonus a preferred game time access that users can log into the game during server traffic hours.

Regarding your concern with third party program users, rest assured that we are doing our best in penalizing offenders of our Operations Policy.

We hope that you will stay with us and continue to play Silkroad Online and rest assured that we will do our best for the improvement of the game.

We hope this suffices your inquiry. Thank you and have a nice day~

Punisherka.png
Opublikowano

Odpisali Ci to, co każdemu odpisują w takich przypadkach. Kiedyś jak wysłałem maila (tyle, że nie o problemie z wbiciem na serwer) to odpisali mi kropa w kropę to samo, że robią co mogą itp. Oraz piszą, że jedyne co możesz zrobić to kupić premkę.

Jakiś ludź usunął...

Opublikowano
As you may know, we have millions of users online that's why we have created 39 different servers so users worldwide can have a chance to play the game...

no i wszystko jasne... coś takiego jak gf nie istnieje ;D. Serwery crowded są spowodowane "zwyczajnymi" graczami :).

16.04.2010r - 666 postów :-).

Admin Cienia
Opublikowano

no i wszystko jasne... coś takiego jak gf nie istnieje ;D. Serwery crowded są spowodowane "zwyczajnymi" graczami :).

Haha, na dodatek milions yhy, to wychodzi koło 150k graczy. Teraz utwierdziłem się w przekonaniu że z isro nigdy nie zlikwidują farmerów.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Ta... isro to badziew... wogole wszystkie sro to jedne wielkie dno... kiedys to bylo co innego... teraz nie ma servera bez botow :/ Wszedzie tylko kasa sie liczy. ehh

Opublikowano

Przez te boty mamy 0 przyjemności z gry. Tylko kasa się liczy ale nie tylko dla gf'ów (bo zarabiają na allego) ale także JM czerpie z tego wieelkie korzyści. Wiele graczy jest uzależniony od silka (nie wszyscy) i poprostu kupują premke na przymus. A gdyby boty i gfy były usunięte to każdy by grał bez konieczności kupowania Premium.

To się nie zmieni . Chyba że JM zarobi tak dużo że już się zlitują i usuną boty. :D Ale to ty była prawdziwa rewolucja której się nie doczekamy.

Opublikowano

Maly spam sie robi, ale jeszcze jeden post...

@UP

Dlatego juz coraz wiecej osob przechodzi na inne servery typu rusro,csro itd... a z tego emaila widac, ze jm nie zamierza banowac gf'ow tylko podpowiada, zeby kupowac premki...

Opublikowano
We suggest that you follow the global time found in the official website. Once you have log into the game you can visit our in-game Item mall and check out our Premium Services were users can have a special bonus a preferred game time access that users can log into the game during server traffic hours.

A tutaj ci dają podają ci wspaniałą radę na wbicie. Kup pemę i ciesz się darmową grą MMORPG :lol:

wiz_taxer.png
Opublikowano

Haha, na dodatek milions yhy, to wychodzi koło 150k graczy. Teraz utwierdziłem się w przekonaniu że z isro nigdy nie zlikwidują farmerów.

105 k jest aktualnie na serwerach ale wszystkich kont bedzie jakies 2kk

everythingfou - sprawdź to.

Opublikowano

według mnie to specjalnie nie banują tych Farmerów , ponieważ wtedy więcej osób kupuje premium , i zarabiają na bezłpłatnej grze . ; ] . Teraz lepiej pograć np. w RuSro .:)