Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowe Podforum Metin2.

Rekomendowane odpowiedzi

Admin Cienia
Opublikowano

Co myślicie o podforum "publikacje serwerów" ? Jedni mogą się sprzeciwić i powiedzieć STOP mamy przecież serwery prywatne. Ok jest owy dział tylko że w nim głównie zamieszczane są pytania związane z problemami na prywatnych serwerach, jakie mają ip i cała reszta. Znajdują się tam też często ważne topiki lecz nienadające się na podwieszenie a nieszczęsne giną w odchłani. W takim dziale były zamieszczane wyłącznie publikacje serwerów prywatnych, to tylko propozycja by ułatwić wam życie, co wy na to?

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Co myślicie o podforum "publikacje serwerów" ? Jedni mogą się sprzeciwić i powiedzieć STOP mamy przecież serwery prywatne. Ok jest owy dział tylko że w nim głównie zamieszczane są pytania związane z problemami na prywatnych serwerach, jakie mają ip i cała reszta. Znajdują się tam też często ważne topiki lecz nienadające się na podwieszenie a nieszczęsne giną w odchłani. W takim dziale były zamieszczane wyłącznie publikacje serwerów prywatnych, to tylko propozycja by ułatwić wam życie, co wy na to?

Już wcześniej o tym myślałem i to jest nawet dobry sposób. Userom często nie udzielają odpowiedzi ponieważ giną w reklamach -,-

Nowy dział byłby tylko to reklamowania servów hamachi (lub dedyka)

Opublikowano

Jak najbardziej za :)

Musiała by być jednak 1 reguła w nowym dziale.0 pytań tylko reklamy serwów. Bo znając życie pojawią się tematy "Czemu dany serwer nie działa" "Co stało się z xxxMT2" Yangbug na xxxxMT2. Serwery chińskie proponowałbym jednak oddzielić, albo pozostawic w dziale Metin 2 serwery prywatne. Tylko będzie troche roboty będzie z przenoszeiniem wszystkich starych Topiców do nowego działu ;p

Opublikowano

Jak najbardziej za :)

Musiała by być jednak 1 reguła w nowym dziale.0 pytań tylko reklamy serwów. Bo znając życie pojawią się tematy "Czemu dany serwer nie działa" "Co stało się z xxxMT2" Yangbug na xxxxMT2. Serwery chińskie proponowałbym jednak oddzielić, albo pozostawic w dziale Metin 2 serwery prywatne. Tylko będzie troche roboty będzie z przenoszeiniem wszystkich starych Topiców do nowego działu ;p

to nie problem, zostaw to nam ^^

Opublikowano

Pomysl jak najbardziej mi sie podoba ;)

lecz trzeba wyznaczyc pewne obowiazki:

1. wszystkie tematy zebrac do kupy

2. usunac tematy z serwerami juz nie dzialajacymi (dluzej niz 7 dni)

czekam na opinie innych ;)

PROSZE ZAPOZNAC SIE Z AKTUALIZACJA REGULAMINU LOKALNEGO

1376572695-U638369.png

sygna by forfiter007

Admin Cienia
Opublikowano

Z dbaniem o porządek i przenoszeniem serwerów raczej nie będzie problem, mało jest działających dłużej niż tydzień.

Opublikowano

Pomysl jak najbardziej mi sie podoba ;)

lecz trzeba wyznaczyc pewne obowiazki:

1. wszystkie tematy zebrac do kupy

2. usunac tematy z serwerami juz nie dzialajacymi (dluzej niz 7 dni)

czekam na opinie innych ;)

PROSZE ZAPOZNAC SIE Z AKTUALIZACJA REGULAMINU LOKALNEGO

Ja już bym proponował usunąć wszystkie reklamy serverów. Teraz napisanie reklamy nie jest trudne ^^

http://www.mpcforum.pl/topic/99036-final-generator-tematow-;/

Dzięki kaje bardzo dużo osób korzysta z tego ^^.

PS@ Mike bym prosił abyś zrobił ten dział w weekend bo z tym usuwaniem będzie dużo roboty i chciałbym wywinąć się za pierwszym razem.

+ Będzie ładna niespodzianka dla userów ^^

+ Chciałem aby jakiś kidmod pilnował w tym czasie działu podczas naszego usuwania ^^

Opublikowano

Ok dzial jest zatwierdzony przeze mnie ;)

Dzial zostanie uruchomiony w weekend... Prosilbym o przygotowanie dzien wczesniej regulaminu lokalnego bo bez tego ani rusz...

Dokladnie co bede od ws oczekiwal najwyzej dopisze w regulaminie lokalnym nowego dzialu w weekend kiedy to zostanie utworzony

1376572695-U638369.png

sygna by forfiter007

Opublikowano

Ok dzial jest zatwierdzony przeze mnie ;)

Dzial zostanie uruchomiony w weekend... Prosilbym o przygotowanie dzien wczesniej regulaminu lokalnego bo bez tego ani rusz...

Dokladnie co bede od ws oczekiwal najwyzej dopisze w regulaminie lokalnym nowego dzialu w weekend kiedy to zostanie utworzony

regulamin lokalny już jest ^^

http://www.mpcforum.pl/topic/75823-regulamin-oraz-wzor-reklamowania-swoich-privow/

Admin Cienia
Opublikowano

Ok to co zamierzałem zostało wprowadzone, temat zamykam.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...