Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Dziwne zjawisko :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam nie dawno utworzyłem serwer na hostingu.Na początku instalowałem pluginy między innymi był to plugin "Epic Boss"-jeśli ktoś nie wiem jest to plugin dodający bossy np. ZombieKing nie mają innej tekstury tylko więcej hp.No więc chciałem przetestować to i zrobiłem 2 takich bossów-sam byłem na trybie kreatywnym.Zauważyłem, że oni mogą mną podrzucać :O,ale to nie było dosyć dziwne, dziwniejsze było to, że gdy boss, którego atakowałem zostało mu około 300 hp 2 boss stał jakby obok mnie i nagle zrobiła się noc, a był dzień, a mi przed ekranem pojawił się taki efekt jak przy przechodzeniu przez portal do netheru tylko, że zielony.Nie zdążyłem zobaczyć listy graczy,ale ip nikt nie znał :O gdy to się stało z przerażenia wyłączyłem grę.Co to mogło być ? Proszę o wyjaśnienie daje naj,like i wszystko ale powiedzcie co to ?

Opublikowano

Efekt wywolany przez bossa najprawdopodobniej,nie ma co sie bac.

Ok Dzięki.Nie miałem co do tego pewności jestem trochę, a nawet bardzo przewrażliwiony na temat Herobrine i z emocji wyłączyłem grę jeśli mówisz, że to jednak przez bossa to dzięki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...