Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Eq pod PvP dla Łotrzyka

Comed

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.
Mam pytanie dotyczące eq pod pvp dla łotrzyka. Mam do wydania około 500k AD, ale nie wiem jaki set będzie najlepszy na początek. Prosiłbym o radę doświadczonych łotrzyków :P
PS: eq najlepiej pisać po polsku ;P

45a1e9d714fa5.jpg
Opublikowano

Hm. Ja Ci polecam na początek kupić takie same EQ co jest na screenie poniżej + włożyć do niego kd + 7. Ponieważ set t2 jest wart 100k za jeden item, więc nie starczy Ci diamentów , nawet na KD.

11001492476011939112.png

No chyba , że się mylę, to wybacz. Myślę że Janusz będzie bardziej obeznany w tą sprawę, ponieważ gra łotrem.

xD 

Opublikowano

Mógłbyś mi wysłać statystyki z tego setu który posiadasz? Oraz ile wydałeś na to wszystko nie licząc Fantazyjnej koszuli oraz spodni?
Zapomniałbym, czy ten set sztyletów daje jakiś bonus ?
@Edit
Za te wszystkie eq na moim serwerze zapłaciłbym 100k AD, zostałoby mi powyżej 400k. Nie lepiej już zbierać powoli na eq z tier 2?

45a1e9d714fa5.jpg
Opublikowano

Mógłbyś mi wysłać statystyki z tego setu który posiadasz? Oraz ile wydałeś na to wszystko nie licząc Fantazyjnej koszuli oraz spodni?

Zapomniałbym, czy ten set sztyletów daje jakiś bonus ?

@Edit

Za te wszystkie eq na moim serwerze zapłaciłbym 100k AD, zostałoby mi powyżej 400k. Nie lepiej już zbierać powoli na eq z tier 2?

No tak za same itemki pewnie zapłacisz 100k, ale do tego EQ musisz włożyć KD, jako Atak (Świetlisty urok +7) Jako Deff Mroczny Urok +7 a jako użytkowe wkładałem również mroczny , bo szybkość ruchu ale to jest twoja wola, możesz tam włożyć co tylko chcesz.

Moje statystyki ? Niestety ja mam KD +5 włożone w te itemki, ponieważ była to moja pierwsza postać i zbytnio diamentów na lepsze nie miałem, ale mam takie :

GS 9,65

Moc 4k

Ozdrowienie 1.5k

Krytyk 2,065 co mi dawało z 15 % na kryta z samych itemków.

Atak/Uzdrowienie 7,350

Ale mówię jak włożysz KD +7, będziesz miał o wiele lepsza staty.

Jak chcesz możesz kupić EQ t2, Ale Bez kd, będzie o wiele, wiele słabsze.

xD 

Opublikowano

Cześć.

Mam pytanie dotyczące eq pod pvp dla łotrzyka. Mam do wydania około 500k AD, ale nie wiem jaki set będzie najlepszy na początek. Prosiłbym o radę doświadczonych łotrzyków :P

PS: eq najlepiej pisać po polsku ;P

Zamiast AD polecam dropienie monet w gg.(mapa dostępna od 60 poziomu i gdy należysz do jakiejś gildii)

No tak za same itemki pewnie zapłacisz 100k, ale do tego EQ musisz włożyć KD, jako Atak (Świetlisty urok +7) Jako Deff Mroczny Urok +7 a jako użytkowe wkładałem również mroczny , bo szybkość ruchu ale to jest twoja wola, możesz tam włożyć co tylko chcesz.

Moje statystyki ? Niestety ja mam KD +5 włożone w te itemki, ponieważ była to moja pierwsza postać i zbytnio diamentów na lepsze nie miałem, ale mam takie :

GS 9,65

Moc 4k

Ozdrowienie 1.5k

Krytyk 2,065 co mi dawało z 15 % na kryta z samych itemków.

Atak/Uzdrowienie 7,350

Ale mówię jak włożysz KD +7, będziesz miał o wiele lepsza staty.

Jak chcesz możesz kupić EQ t2, Ale Bez kd, będzie o wiele, wiele słabsze.

Dlaczego koledze proponujesz złe rozwiązanie pod względem eonomicznym? Chociażby ja swoim łotrem wyciągam na czysto bez uroków itp. ten sam GS. I to na secie pvp T2, który zresztą i tak już poleciłem. :P Lepiej niech AD zostawi na T2 do expa.

Opublikowano

Janusz, nie rozumiem twojej wypowiedzi. Najpierw piszesz, że kolega zaproponował złe rozwiązanie, następnie napisałeś, że sam masz set pvp T2 na dodatek polecając go po czym postanowiłeś oświecić mnie tym, że mam zostawić AD na eq pod expa z T2.

45a1e9d714fa5.jpg
Opublikowano

Janusz, nie rozumiem twojej wypowiedzi. Najpierw piszesz, że kolega zaproponował złe rozwiązanie, następnie napisałeś, że sam masz set pvp T2 na dodatek polecając go po czym postanowiłeś oświecić mnie tym, że mam zostawić AD na eq pod expa z T2.

Nie Janusz, bo to nie moje imię i lepiej piać cały nick.

1) Czytaj ze zrozumiem. - Napisałem złe rozwiązanie pod względem ekonomicznym.

2) Napisałem o swoim ekwipunku, ponieważ wydanie AD na T1 wg mnie jest głupotą, w przypadku łotra, i doliczając koszt uroków, to sporo na tym tracisz. Wsadzając urok poziomu 7 do tego setu(przyp. set T2 pvp z gg) wyciągniesz większy GS niż z propozycji Gordona.

3) Musisz mieć set T2 pve, ponieważ z nim wyciągniesz najwyższy możliwy GS.

4) Mając set T2 pvp z gg oszczędzasz AD i tracisz tylko czas a nie obydwu.

Opublikowano

Więc jaki set z T2 polecasz ? Wybacz za trucie dupy, ale nie chcę wydawać AD na marne ;)

Nie dam sobie głowy uciąć, ale naprawdę nazwy nie pamiętam, ale daj Boże jest to ten set: Swashbuckling Captain. A z broni na pewno kup: Ancient Spymaster. Są to 2 bronie dla łotra i w komplecie dają ci kopa +450 do uderzenia krytycznego.

Opublikowano

Jeżeli dobrze myślę, to 1 sztuka tych noży chodzi na moim serwerze po 700-850k AD, trochę drogo..

45a1e9d714fa5.jpg
Opublikowano

Jeżeli dobrze myślę, to 1 sztuka tych noży chodzi na moim serwerze po 700-850k AD, trochę drogo..

Owszem, ale instancja jest dostępna od 9,2k, więc jeżeli zdobędziesz dobrze ubraną drużynę, to możesz dropić na CN.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...