Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Metin2 Pl Kamermod

Gulek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

elo ! zainstalowałem sobie na nowego ściągniętego i zainstalowanego metka globala kamermoda. Niestety jak na chwile zostawiam włączonego expbota to wyskakuje mi taki błąd:

http://zapodaj.net/841f122290211.png.html Dodam że gry w ogóle nie minimalizuje, metin caly czas włączony. Co jest przyczyną ? Też macie takie problemy ? proszę o pomoc

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Opublikowano

chyba pomyliłeś ss, bo tutaj twoja postać idzie powoli, nie wiem o co ci chodzi, o to że bot się wyłącza, czy jakiś błąd czy jak?

Opublikowano

chyba pomyliłeś ss, bo tutaj twoja postać idzie powoli, nie wiem o co ci chodzi, o to że bot się wyłącza, czy jakiś błąd czy jak?

Ss jest dobry, po prostu gra się zacina i cały czas stoi w miejscu tak jak na tym ssie. Przykładowo bije i nagle pyk zacięło się i i cały czas już tak jest

Opublikowano

wyłączona zapora, antywirusa

daj w spoilerze swoj syserr.txt

wyłączyłem avg z zaporą, w kamermodzie ustawiłem zgodność na xp i uruchamianie jako administrator i pomogło :)

Jednak nie pomogło. Gdzie znajduje sie ten plik ? bo wyszukuje i nie znaleziono

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...