Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] k1 gold czy famas z flaga

Junior77

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

CHcialem sie zapytać co lepiej kupic k1 gold czy famas z flaga. Mam 5700 nx cash więc stać by mnie bylo na 2 miesiace k1 gold , ale niestety nie wiem ile famas bd kosztował bo dopiero co zaczalem gre. Nie wiem czy można kupic tego famasa z flaga bez wymaganego lvl'a bo mam dopiero 8 lvl.

;D

Opublikowano

to zalezy czym wolisz grac - medykiem czy assaultem

obie bronie sia bardzo dobre wiec trudna decyzja....

możesz tez patrzeć pod katem dostępności w IS... jak wiadomo famasy nie sa tak czesto jak k1

ja np wybrał bym k1 bo dla mnie tym lepiej sie gra ;)

@ down a famas z flaga to teoretycznie zwykły famas xD

Opublikowano

K1 czy Famas?

Zależy kim lepiej ci się gra, ale mimo to polecam ci K1, a gdy wbijesz 13 Lvl dostajesz Famas zwykły za darmo.

982831457370434390167.jpeg

Opublikowano

Oczywiście że Famas z Flagą ponieważ jest lepszy a K1 Gold to zwykłe K1

Beka, Famas z flagą to też to samo co zwykły famas wiec wychodzi jeden ch**. Famas lepszy.

1357577137-U262310.png

Opublikowano

Oczywiście że Famas z Flagą ponieważ jest lepszy a K1 Gold to zwykłe K1

HUEHUEHUEHUE, to tak jakbyś powiedział "Oczywiście, że Famas Gold jest lepszy a K1 Gold to zwykłe K1"............

K1 Gold czy famas? Wiadomo, Famas ma lepsze statystyki broni, lecz trudniej się nim gra, speed, mniejsza ilość naboi w magazynku, recoil itd. Lecz lepszy damage ;-) Polecałbym osobiście K1 Gold, jeśli załapiesz nią rytm to nie dasz się zabić, statystyki ma bardzo dobre, jest szybka itd.

Lecz niestety, wybieranie itemów następuje tutaj:

http://www.mpcforum.pl/topic/428029-wydawanie-dinarw-nexoncash-i-wybieranie-itemw/page-4

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...