Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Dyrus w Challanger

Necek123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Właśnie oglądałem streama Dyrusa patrze i wbił Challanger Jaycem. Gratulacje!

Ps. Nie mam ssa, ani nic, ponieważ nie zdążyłem zrobić, na lolking jeszcze nie ma, a nie chce mi się patchować Lola NA.

Opublikowano

@up farma coś około 250-300, staty 5/10, i w końcowym tfie troche nazbierał więc nie pamiętam, ale jakoś wygrał :D

Akurat PRZYPADKOWO wbilem na stream dyrusa, i ogladalem ostatnie 5-10 min i to akurat gdy wbił czelendżera. To coś znaczy...

Nie bądź żyd daj warna

Jak pomogłem daj like

Jak nie to i tak daj

Opublikowano

Tak, to znaczy żebyś przestał w wakacje oglądać streamy spoconych no-lifów z Ameryki którzy siedzą na kompie 25/8 i wyszedł na plażę powyrywać fajne dziewczyny, wziąć od nich numer i pójść kurwa na gofry, lody czy co tam wolisz

A co do tematu, to nie wiem czy jest on potrzebny, jakimś przełomem to to nie jest, i tak by w końcu wszedł do tego Challangera, pogratulować mu, zobaczymy jak się spisze.

Opublikowano

Tak, to znaczy żebyś przestał w wakacje oglądać streamy spoconych no-lifów z Ameryki którzy siedzą na kompie 25/8 i wyszedł na plażę powyrywać fajne dziewczyny, wziąć od nich numer i pójść kurwa na gofry, lody czy co tam wolisz

A co do tematu, to nie wiem czy jest on potrzebny, jakimś przełomem to to nie jest, i tak by w końcu wszedł do tego Challangera, pogratulować mu, zobaczymy jak się spisze.

Co sie tak spinasz to jego decyzja co robi. Moze akurat wrocil z imprezy i jest tak skacowany ze nie moze nic robic tylko oglada streamy na rozluznienie.

Co do tematu gz dla niego :) pare razy go ogladalem zeby podpatrzec jak graja najlepsi ale niestety jesli sie nie jest na takim poziomie co on nie mozna stosowac tych samych trikow

u1lc.png
Opublikowano

napisał ten co siedzi przed kompem na mpcforum :D ;P sam idź laski wyrywać na gofry

a co do tematu to dzięki za info (jestem fanem) xD:D szkoda, że streama nie oglądałem -..-

Opublikowano

Idioci, idioci wszędzie...

Wy jesteście nie normalni? Oglądać gościa który gra zamiast samemu zagrać hahahahahah.

Według Twojego toku myślenia wszyscy ludzie oglądający mecz piłki nożnej też są idiotami bo mogą sami zagrać, aha.

@top

@a tak na serio

Szkoda że nie oglądałem, pewnie ten ostatni team fight był widowiskowy :c Fajnie by było gdybyś tu dał nagrany stream z yt.

Opublikowano

Ale mi rewolucja... Mnie cofnęło do drewna 3 a się nie chwalę.

Przeciesz ty masz bronze to nie drewno tylko stone.

@top aha super cieszę się, od kiedy się urodziłem marzyłem o tym

@up dobry filmik, ale morda żadna dupka nawet by na niego nie popatrzyła :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...