Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Daily Top 5

AlvinP

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemx

Moje pytanie jest takie ^_^ od czego zależy by być w top daily top ?

post-537197-0-49774400-1375523615_thumb.jpg

Jestem w topce ale nwm jakim sposobem sie tam znalazłem

2miejsce :P

smite-SkoczekPL , Drejk

Combat Arms-Baxiu11

2i03s51.png

Opublikowano

zdobyty exp

każdy mode liczy się oddzielnie

na tablicy pojawia się co 2 dni, czyli jak no-lifowałeś powiedzmy 01.08 to będziesz za 2 dni, czyli 03.08

@down

to chyba same oile nawalasz:) bo tych roomów jest po 10 na channel jak nie więcej, na eli to tam trudno się znaleźć grając w nią mniej niż 6h:P

jak chcesz jakiegoś porównania do np. tego top1 to na ca stats wklepujesz jego nick i patrzysz dwa dni wcześniej później porównujesz ze swoim:D robiłem ak czasami

nie wiem jak teraz bo nie gram w CA, ale może łatwiej się tam teraz dostać bo są te wszystkie eventy z 5shotem i mapą

Opublikowano

Nie no life tylko mam exp passsy i za eliminacje 8vs8 dostej po 1k expa to się nie dziw.

smite-SkoczekPL , Drejk

Combat Arms-Baxiu11

2i03s51.png

Opublikowano

To była przenośnia wystarczy, że uciągniesz jedną dobrą grę, dostaniesz od cholery expa i topka wita.

Opublikowano

To była przenośnia wystarczy, że uciągniesz jedną dobrą grę, dostaniesz od cholery expa i topka wita.

Wątpię, żeby dostał 100k expa za mape, bo tyle mniej więcej te no-lify wbijają dziennie na oil`u itp

674071459604241683421.gif

Opublikowano

Nie wiem czy to zmienili czy nie, ale nie przypadkiem do topki nie wchodzi się za 1 mecz, a nie wszystkie w ciągu dnia...?

Opublikowano

Nie wiem czy to zmienili czy nie, ale nie przypadkiem do topki nie wchodzi się za 1 mecz, a nie wszystkie w ciągu dnia...?

Nie miałem okazji być w topce, ale już ktoś pisał, że był, bo cały dzień grał jedną mapę. Czyli za exp zdobyty w ciągu dnia na danej mapie wlicza się do topki.

674071459604241683421.gif

Opublikowano

Odpalasz elimke na 30 kili o napiepszasz caly dzien i nasteponmy dzien 100% topka ja tak robilem wiec wyprobowane ;) Jesli chcesz zdobywac na exp to musisz kilka bardzo dobrze zagrac zeby ci wyszlo 600 - 700 expa ale to bez passow ;p

Pozdro ;)

Opublikowano

Ale z was ziomy :mellow: Żeby dostać się do topki trzeba zdobyć jak najwiekszy exp i nie liczy się granie cały dzień tylko jedna gra. Koleś może grać cały dzień a inny wejdzie raz zdobędzię dobry exp i to on jest w TOP 5. Jeśli udało wam się być w top 5 bo graliście cały dzień to tylko dlatego że mieliście większe szanse na zagranie świetnej rundy i dlatego może się wydawać że to zależy od zagrania jak najwiecej rund.

Opublikowano

ja byłem w topie nawet o tym nirwiedzac tylko niemiec mi powiedzial i zobaczyłem i byłem :p 1,200 expa dostałem na eli pro rozgrywka treała 29 min :p

Opublikowano

Chodzi tu o jeden mecz i o exp w nim zdobyty a nie cały dzień. Exp pass-y napewno pomogą jeżeli potrafisz grać =>

76561198090890807.png

Opublikowano

Ja raz zagralem sobie 1 gre przez caly dzien - eli na junku i na 2 dzien bylem w topce :D

1375735056-U683421.png

Opublikowano

Kiedyś się dostałem do TOP 3 na snow valley, było to na koncie na którym cheatowałem, oczywiśćie poleciał banik, ale tylko raz grałem na tej mapie i miałem pro elo staty ;). Więc zależy od jednej gry :3

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...