Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Jaką broń snajperską wybrać?

cypek1818

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Potrzebuję pomocy.

Mam w ekwipunku 3 snajperki : Zwędzony Smakosz, M-21, M95.

Nie wiem którą najlepiej używać, która jest najlepsza jeśli chodzi o dmg, do tej pory używałem M95, ale troche mi przeszkadza jego wolnostrzelność i nie wiem czy zamienić ją na jakiś z wyżej wymienionych, czy lepiej nie bo są gorsze.

Proszę o pomoc, z góry dzięki ;)

"Herb is the unifier of the people."

Opublikowano

Uzywaj M95 ;) Liczy sie porządne pierdzielnięcie a nie cackanie sie paroma ;x Zainwestuj w przeszywający strzal i zabijaj ;p

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

M82, najlepsze.(Ale ból dupy, że to napisałem). Mk 1 łobuz jest dobre

Opublikowano

@up jakie m82? to nie bf p4f

@top Ja tam M95 nie umiem grać nie wiem nie ogarniam tej snajpy, wolę SVD. Wiem że to reskin dla natio ale jednak gra mi się nim dużo lepiej ale możesz grać M95.

Niektórzy pisali że Super Pukawka Pipsqeaka ma mniej pocisków niż M95 i są w błędzie -.-

Opublikowano

A co sądzicie o tej nowej snajperce Odmrożenie ? Nie wiem czy nie byłaby lepsza od mojego M95, co sądzicie? Jaki to ma dmg?

"Herb is the unifier of the people."

Opublikowano

@Up odmrożenie to chyba taka bialo niebieska snajperka tak??

Jeśli tak to jest to samo co podstawowa snajpa tylko ma wiekszza szanse na krytyki i spowalnia dajac efekt śniegu wokół postaci trafionej strzalem

Opublikowano

Ja używam M95( Niekanoniczny karabin ) i jest zajebisty. A M21 to mam Szeptacza Vk-22 to lubie go wziąść jako druga snajpa do Mk1 Bad Boy

S< BFH KONTO NAJLEPSZE BRONIE

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...