Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

I-doser

Primaveraa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Zaczynam dzialac z programem i-doser. Jezeli ktos nie wie co to to zapraszam do przeczytania

I-Doser jest programem służącym do synchronizacji półkulowej, czyli pobudzania mózgu do pewnych stanów. Pozwala symulować nastrój, poprawiać samopoczucie, posiada możliwość symulowania odczuć narkotycznych. Został opracowany przez „I-Doser Labs” i jest powszechnie uważany za zaawansowaną i bezpieczną metodę synchronizacji półkul mózgowych.Był testowany na dużej grupie osób, które potwierdziły jego działanie.Każdy nowy „DOS” zanim zostanie oficjalnie opublikowany i dopuszczony do powszechnego użytku musi przejść pozytywnie test na sporej grupie ludzi o dużej rozpiętości wiekowej.Przykłady zastosowań tego programu:- Rzucenie palenia, picia, pozbycie się otyłości, indukowanie snu- Szybkie budzenie się, usuwanie bólów głowy, medytacja, autohipnoza- Bardzo szybkie uczenie się- Eksterioryzacja (OOBE), świadome sny- Symulacja odczuć np zakochania się- I wiele więcej

A tu co robia niektore dosy

Trip

To jest dokładne odzwierciedlenie halucynacji, których dostajemy po spożyciu grzybków halucynogennych. Będziesz miał różne omamy wzrokowe, światła nasycą się aurami, będą jaśniejsze oraz piękniejsze niż zwykle, pokryją się kolorami tęczy, a wszystko będzie opływało w przeróżne spadające gwiazdy. Możesz doświadczyć wrażenia rozciągnięcia i opóźnienia czasu, silnej przynależności czy rosnącej wrażliwości uczuciowej. Spójrz na swoje życie i zachowania z nowej perspektywy, rozważ na nowo sprawy, które bierzesz za oczywiste, czy to będzie uczucie zachwytu, radości, smutku czy rozpaczy. Jest również możliwe, że na wierzch wyjdą te najbardziej skrywane uczucia. Często odnosi się do Tripa jako dose’a, które odwraca życie do góry nogami, dlatego stanowczo nie polecamy go wszystkim. Jednym z najciekawszych efektów jest uczucie jakbyś przebudził się po raz pierwszy z długiego snu, jakbyś po raz pierwszy naprawdę był wolny. Paradoksalnie, ta nowa świadomość, wyda ci się zupełnie naturalna i normalna, a ta mgła, która spowijała wcześniejsze wydarzenia, okaże się nierzeczywista. To uczucie świadomości niestety odpłynie, a gdy obudzisz się następnego dnia, będzie to jedynie wspomnienie czegoś odległego. Bądź wyjątkowo ostrożny – twoje życie może się w jednej chwili zmienić.

First Love

Uczucie miłości jest tak trudne do zdefiniowania, że pozwolimy ci samemu je doznać i określić. Przeprowadziliśmy setki wywiadów z ludźmi pytając ich o to jak się czuli psychicznie i fizycznie, gdy w końcu poznali tę jedną osobę. Po spisaniu tych wszystkich informacji upakowaliśmy je wszystkie w jednego dose’a i tak powstał First Love. Poczujesz jak twoje serce się rozpływa, jak ogarnia cię ciepło, poczujesz sie pobudzony, twoje samopoczucie będzie idealne, wszystko wyda ci się jaśniejsze, bardziej piękne… a wszystko przez to że jesteś zakochany… a ta miłość, która cię uderzyła to jeden z naszych silniejszych i bardziej interesujących dose’ów.

Astral Projection

Astralna projekcja (lub astralna podróż) jest interpretacją doświadczeń poza ciałem (OOBE) osiąganej zarówno gdy jest się obudzonym lub poprzez świadome sny, głęboką medytację lub użycie psychotropów. Zwolennicy astralnej projekcji twierdzą, że ich świadomość lub dusza przeniosły się do ciała astralnego (lub „podwójnie”), które porusza się razem z fizycznym ciałem w równoległym świecie, znanym jako astralna płaszczyzna. Pojęcie astralnej projekcji było znane od tysięcy lat, mając początek w starożytnych Chinach. Astralna projekcja jest również znana jako „Podróż Duszy” .Weź ten dose w ciemnym pokoju, połóż się i poczuj jak to jest, gdy twoja dusza opuszcza fizyczne ciało i udaje się na podróż

Orgasm

Orgazm jest definiowany jako rozładowanie napięcia seksualnego, które buduje się w trakcie masturbacji bądź stosunku. Jest to uczucie silnej rozkoszy. Objawia się skurczami mięśni, drżeniem całego ciała, zatraceniem kontaktu z rzeczywistością, oraz pewnym „wyzwoleniem”, którego nie da się opisać. Orgazm to jedna z tych rzeczy, które są trudne do opisania, ale jeżeli przeżywasz ją to możesz być pewien, że będziesz świadom co to jest. Z naszym dosem na pewno to poczujesz.

A-BOMB

BOOM! W twój mózg właśnie uderzyła bomba atomowa! Wszystko zaczyna się powolnym narastaniem zmysłowych uczuć, które będą zagłębiały się coraz bardziej w twój umysł. Wtedy jeszcze nie będziesz czuł nic szczególnego. Następnie ten dose zaczyna powoli działać – najpierw ogarnia cię delikatna euforia, na całym ciele pojawia się cienka warstwa zimnego potu, która informuje cię o tym, że robi się coraz goręcej. Myślisz sobie „Do bani, ten dose wcale nie jest taki mocny…” i wtedy nadchodzi uderzenie… A-BOMB rzuca cię w najgłębsze otchłanie gdzie nie istnieje pojęcie rzeczywistości. Dlatego też ten dose jest nazywany niwetalorem rzeczywistości. A-BOMB jest mieszanką całej naszej wiedzy odnośnie tego jak dose’y mogą wpływać na ciebie. Ciągle dostajemy e-maile, że to jest ulubiony dose dużej masy ludzi. Wszyscy mówią to samo: Rozwaliło mi mózg. Nie inaczej.

LSD jest najbardziej znanym i najdokładniej zbadanym psychodelikiem. Jest kryterium z którym wszystkie inne psychodeliki są porównywane. Działa w wyjątkowo małych dawkach, udało nam się schwytać jego istotę w binauralnej formie. Oczekuj następującego po dawce LSD, w bardzo silnym początkowym porywie: wzrost energii (pobudzenie), wzrost twórczego myślenia, polepszenie nastroju, podwyższona świadomość i czułość zmysłów, efekty wizualne…i całkowicie zmieniające życie duchowe doświadczenie.

Ta Dawka „ustawi” Twój mózg do normalnego 8hz poziomu (Świeżego, przebudzonego) . Dos został zaprojektowany tak abyś ty mógł „ustawić” swój mózg, jeśli chcesz spróbować inną dawkę od razu po wcześniejszej Ponieważ dużo – Doserów jest tak bardzo potężnych – nie polecamy Tobie abyś zażywał jedną po drugiej . Jeśli próbujesz dawkę i po niej chcesz spróbować inną (lub tą samą), ZACHOWAJ PEWNY odstep czasu i używaj „RESET” pomiędzy nimi ! Używanie zerowania jest JEDYNĄ drogą aby spróbować wielokrotne tej samej dawki.

Kiedy potrzebujesz trochę orzeźwienia, próbujesz kawę. Kiedy musisz być zupełnie ożywiony, użyj naszego Energizer dose! Popularny wśród studentów i tych, którzy muszą czasami być przebudzeni całą noc. Nasz Energizer dose został zaprojektowany, by cię utrzymać dopóki nie wzejdzie Słońce. Zapomnij o napojach energetycznych i kawie, nasz Energizer dose jest czystym i naturalnym sposobem na bycie pobudzonym, gdy nie możesz pozwolić sobie na luksus snu.

Prozium

Wzloty i upadki w życiu mogą być bolesne. Ludzie mogą się czuć szczęśliwi, smutni, ogarnięci depresją – wszystkich to może spotkać. Prozium jest odpowiedzią na wszelkie negatywne nastroje w życiu, żadna bariera nie jest niemożliwa do pokonania dla tego dose’a; pomoże ci on w każdej sytuacji życiowej. Czujesz gniew? Odpowiedź brzmi: Prozium. Smutny? Prozium. Czy coś dzisiaj nie gra? Definitywnie Prozium. Weź go rano i przebrnij przez cały dzień bez jakiegokolwiek stresu. Weź go nocą aby poradzić sobie z trudnymi sytuacjami w rodzinie czy wewnętrznym chaosem. Ten dose uspokoi twoją duszę. Nigdy nie będziesz się czuł tak czysto jak po Prozium.

Anesthesia postawi cię na głowie. NIE siadaj za kierownicą po dym dosie! O ile będziesz mógł, od kiedy jedyną rzeczą jaką będziesz chciał zrobić to położyć sie na podłodze i pozwolić światu kręcić się dookoła ciebie. Testerzy nazwali go „krótko żyjącym, ale powodującym szalone odrętwienie doznaniem.” Możesz go użyć przy jakiejś formie bólu (bólu zęba, bólu głowy, itd..), spisuje się przy tym wspaniale, lub po prostu spróbować, aby mieć przykład co I-Doser może zrobić. Tylko upewnij się czy twoje łóżko nie jest za daleko od twojego komputera. Zaufaj nam.

Likier. Wódka. Piwo. Wino. Alkohol jest jednym z najbardziej popularnego środków psychoaktywnych używanych przez ludzi. Ma długą historię i jego wyskokowe efekty są bardzo dokładnie zbadane i udokumentowane: relaks, poprawa humoru, szczęście, zawroty głowy, gadatliwość, obniżone powstrzymywanie się i działanie przeciwbólowe. Nasz dose Alkohol jest niczym wypicie pięciu szklanek mocnego dżinu. Przychodzące efekty są silne, ale łagodnieją szybko i uspokajają się do poziomu odprężającej fantazji i nadmiernego podniecenia. Niektórzy nawet doświadczyli czystej nietrzeźwości od pojedynczej dawki. Najlepszy ze wszystkich, żadnego kaca.

http://rapidshare.com/files/130352665/Alcohol.rar

AntiSad jest najsilniejszym antydepresantem najlepszym na te dni w które wszystko dzieje nie tak jak powinno. Wszyscy miewamy złe dni. Wystarczy, że założysz słuchawki i wsłuchasz się w napływające z nich fale dźwiękowe, które sprowadzą Twój mózg z 30hz – 15hz do normalnego poziomu alpha: 10hz, gdzie wszystkie nasze spotkania z depresją znikają w odległej przeszłości. Do szczęścia nie potrzeba wiele, wystarczy je „wziać”.

jest ich duzo duzo duzo wiecej

strona

www.i-doser.com

polska strona

www.i-doser.com

zapraszam do testowania ja juz pobieram uwaga sluchamy na sluchawkach ;f

jeszcze maly poradnik

Jak używać programu?
1. Klikamy w IDoser.exe
2. Klikamy w „Open Dose” w lewym dolnym rogu
3. Podajemy lokalizacje pliku DOS (np ściągamy „Trip” i dajemy plik trip.drg)
4. Klikamy na „Play Dose”
5. Wyświetla się licencja – klikamy „Agree (Open)”

Osobiście polecam słuchać plików MP3, nie ma żadnych problemów, możemy słuchać w odtwarzaczu mp3 a efekt taki sam. Ja słuchałem w odtwarzaczu mp3 przed snem i działa!

Jak słuchać?
1. Zapewnić sobie dobre słuchawki
2. Postarać się, aby podczas słuchania nic nie mogło nam przeszkodzić
3. Ułożyć się wygodnie lub usiąść (najlepiej na łóżku, a pod kolana dodatkowo podłożyć poduszkę)
4 Zamknąć oczy, nie myśleć o sprawach doczesnych, najlepiej nie myśleć w ogóle o niczym, tylko wsłuchiwać się w dźwięki

xxx

Opublikowano

Nie. Te dzwieki dzialaja na poszczegolne fale mozgowe by wywolac jakis efekt na jednych dziala marihuana na innych orgasm(na mnie te 2 wgl nie dzialaja ale niektore tak)

kiedys nawet fifolski to wstawil na mpc lub lenart :P

kto wierzy ten wierzy ja nikogo zmuszac nie bede chce po prostu wam pokazac ze niektore dzialaja i kazdy dzwiek jest testowany na ludziach zanim wyjdzie (oczywiscie te autorskie bo sa takie dzwieki tworzone przez fanow) zobaczcie sobie na forum i-dosera i poczytajcie :P (polskie oczywiscie)\

Nie każdy śmieje się z tego samego, nie każdego martwi to samo.
Każdy z nas jest inny.

Nie można zatem zapewnić, że dany dose będzie "działał" tak, jak tego
oczekujecie - przynajmniej ja nie potrafie was o tym zapewnić.

Jednak gdyby dose nie dawał żadnych rezultatów, gdyby faktycznie "nie
działał", nigdy nie ukończyłby fazy testów w laboratorium. Proste - po
co wypuszczać na świat coś, co nie działa.

Większość z osób
które twierdzą iż faktycznie "nie działa" - poprostu nie stosuje się do
zaleceń producenta co do obsługi programu.
Przykłady:

- słuchanie z głośników
- jednoczesne słuchanie i robienie czegoś / myślenie o czymś zupełnie innym
- używanie nieprawidłowego sprzętu
- niemożność wyciszenia się, zapewnienia sobie warunków do synchronizacji

Co należy zrobić aby zminimalizować ryzyko "niewypału"?
- zapewnić sobie dobre słuchawki, najlepiej takei zakrywające całe uszy
- postarać się, aby podczas słuchania nic nie mogło nam przeszkodzić
- ułożyć się wygodnie (najlepiej na łóżku, a pod kolana dodatkowo podłozyć poduszkę)
- zamknąć oczy, nie myśleć o sprawach doczesnych, najlepiej nie myśleć wogóle o niczym, tylko wsłuchiwać się w dźwięki

Jaki dose wybrać na początku?

Jak oficjalnie informuje producent - dose są w pełni bezpieczne, więc
efekt działania dose Bardzo Silnego, jak i Umiarkowanego, jest tak samo
dla nas bezpieczny.
Aczkolwiek tak samo jak nauki matematyki nie
zaczyna się od różniczkowania, nauki języka nie zaczyna się od
skomplikowanych struktur gramatycznych, a pływania nie uczy się
wrzucając kogoś na głęboką wodę - "no pływaj" :-)
Tak moim skromnym zdaniem dobrze było by zacząć przygodę z I-Doserem, od tych mniej silnych Dose, chociaż...
może to tylko opinia mojego "schorowanego umysłu", który lubi się bać wszelkich nowinek technicznych :-P

Najlepiej spróbować którejś z sekcji "Pure" - to te najlżejsze, lub
takiej, której działanie jest określone na poziomie "Średnie".
Nigdy nie wiadomo jak twój organizm zareaguje na dose (z jaką siłą je odbierze)

I-Doser nie jest niebezpieczny, jednak dla własnej satysfakcji
i przyjemności lepiej będzie spokojnie podejść do sprawy. Jeżeli
chcecie spróbować któregoś dose, możecie również poszukać o nim opinii
na forum (być może pewne osoby jużgo przesłuchały i podzieliły się
doznaniami)

xxx

Opublikowano

Ten program to pic na wode, kilka lat temu było na niego tamie bum, to nie działa, przynajmniej na mnie. Jeżeli ktoś sobie wbije w podswiadomosc, ze to dziala, to bedzie odczuwal, bo sobie to zakoduje, tak na prawde to nic nie daje.

Opublikowano

Słuchałem tego kiedyś, dla mnie to jest za długie, więc nie słuchałem całego.

Mój kolega mówił, że jak jego brat słuchał I-Dosera "Alcohol", to mu się nogi trzęsły.

AxeePL.png

Opublikowano

@Up wyrośnie Ci druga głowa. Bedziesz po tym obłąkany. Zamkniesz się w pokoju i będziesz bał się swojego cienia

Opublikowano

Skąd brać te dosy? na stronie producenta są płatne

@up
No lol, nolifku tylko w lola nawalasz? Chomikuj.pl
Polecam wziąć GoH. Co do orgasm, to wolę ten "prawdziwy", nie stymulowany.

Nie, w gówna nie gram.

1377199031-U370188.png

By Valky

Jeśli już wypowiedziałem się w temacie,a ty chcesz mnie o coś zapytać to CYTUJ MOJE POSTY.

Opublikowano

Placebo.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Ja pierdolix to było wałkowane przynajmniej 9000 razy ale i tak sie dorzucę.

Na mnie to działa - używam tego od ponad roku ( głównie kiedy nie chce mi sie walić kolosa).

Nie zgodzę sie z tym, ze to jest w 100% placebo (zwyczajnie nie sadze żeby tak było ).

W każdym bądź razie , placebo czy nie, działa jak powinno chociaż nie rozladowuje seksualnie ( i

za to go lubię). Na, niektórych moich ziomków zadziałało , na niektórych nie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...