Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Meczyk Tigerem :)

mikoz498

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No niestety pancerz jak gąbka :/ Ale za to działko fajne :) Ogółem brakuje mi tylko 300 tys. kredytów do Tigera II (Tak wiem że 30 killi = 300.000). Co sądzisz o tym 2 Tigerku? :D

Opublikowano

No niestety pancerz jak gąbka :/ Ale za to działko fajne :) Ogółem brakuje mi tylko 300 tys. kredytów do Tigera II (Tak wiem że 30 killi = 300.000). Co sądzisz o tym 2 Tigerku? :D

Że jak już na niego wsiądziesz to żal Ci będzie go sprzedawać.

76561198001815076.png
Opublikowano

Nie ma sprawy, bitwa naprawdę fajna jak na ten czołg.

Ogl Mi się dziwnie nim grało, za miękki pancerz, wolę tygrysa p :D

Tygrys P także jest miękki... Owszem, lepszy od zwykłego Tiger-a ale i tak wchodzi w niego wszystko, chyba, że ktoś strzela jak ciota.

Tiger II dosyć fajny czołg, dosyć mocny pancerz na kompanie na obronę z t32 idealny.

Tylko czołgi z powyżej 190 pene bez problemu go przebiją w dolną płytę.

A Tiger II ? Może dla VII to będzie problem, ale dla takiego IS-3 to jeżdżący dmg. Nawet z daleka jest w stanie wycelować w dolną płytę, a z KT nie jest czołgiem zbyt kontaktowym.

Opublikowano

Oj oj, tigerki to papierki :) Tylko doświadczeni gracze nim dobrze zagrają. Kinge rozpieprzyłem 1v1 z odległosci niecałych 100m moim T29. Fakt, byłem na hull downie, ale co z tego jak we właz mógł mi wcelować z łatwością. W kinge all ze 105mm wchodziło w podwoziowy spaw. Fakt, jeżeli schowa ten dolny spawik to VIII ma troche problem zeby przebic front :) Moim zdaniem bez porównania z T32. Grałem Kingą i gram teraz często moim T32 i bez porównania. Technike hulldown opanować i T32 to jeżdżąca forteca :D

Nieodbiegając od tematu, moje zdanie na temat Kingi jest takie sobie, ze wskazaniem na pozytywne :)

09071535498836998897.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...