Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Punkty za rankedy

Raytlion

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, nie grałem od dłuższego czasu rankedów i pomyślałem sobie wczoraj, żeby zagrać. Jestem w Silverze V, kiedyś miałem po 20 pkt za rundkę, wczoraj gram i 6, no okej myślę, może następny pójdzie lepiej. Gram kolejnego, 1,2h minęło, znowu 6 pkt... Dobra, zagram następnego, a tutaj przegrana i ile punktów? 0. Miał ktoś może kiedyś podobny problem? Za wygrane rankedy dostaję po 3-7 pkt, a za przegrane po -20. Wiem, że mało punktów leci w dywizji I, ale w V nie słyszałem o czymś takim.

Opublikowano

czasem nie zdogowales q 9312729817321 razy ?

@EDIT

Rozpisze sie,jak probowales sposob athene na silver v ,to pewnie dalo ci takie niskie mmr ze lepiej nie mowic

kxAyLut.png

Opublikowano

Widocznie musiałeś przegrać dużo przed tym zanim postanowiłeś znowu zagrać, twój MMR jest po prostu tak niski, że po tyle dostajesz.
Spróbuj zdodge'ować podczas pickowania, odpalić queue jeszcze raz i wygrać. To niby powinno pomóc, mimo że nie miałem okazji spróbować, nigdy takiego czegoś nie miałem ;)

Dla przykładu ja ostatnio przegrałem 12 gier pod rząd w V dywizji i jak wcześniej dostawałem po grubo 20+ i traciłem po 12 max. to teraz dostaje max. 16, a trace tyle samo :D
Ogólnie jest śmiesznie i nie ma co się przejmować.

@Edit:

W dodatku zacząłem grać z samymi niskimi gold'ami, gdybyś mógł to sprawdź następnym razem swój lolteam/lolnexus i wstaw tu screena.

Opublikowano

To przez twój MMR. Jest on dość niski więc dostajesz mało punktów. Pograj trochę, wygrywaj, a wrócisz do poprzedniego stanu, gdzie dostawałeś po 20 pkt. za wygraną.

Opublikowano

Jeśli chcesz mieć stabilne MMR z dywizją to wychodź podczas kolejki , tracąc po 10 pkt aż dojdziesz do dostawania po 20 + pkt .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...