Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy byscie ogladali lola na youtube D1

Hostencja

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,otóż mam takie pytanie mój ziomeczek ma na Eu;West Diamond 1 i tam gra z takimi slawami jak Froggen itp ,czy by jak on dawal filmy na youtube byscie go ogladali czy nie ?

@ANTYWARN

Proszę żebyście mi nie dawali procentów otóż to pisze ,ponieważ pan F***** wątpi że ktoś go by ogladął na platformie YT

F***** (12:44): gralem dzisiaj dwa razy z froggenem i snoopehem i co poprostu bym mial z tego filmik wstawic?
watpie ze cos takiego by przeszlo

kxAyLut.png

Opublikowano

"czy by jak on dawal filmy"

No aż śmiechłem <3

@Topic:
Dobrze chłopak gada, poznał się już na życiu na tyle żeby stwierdzić, że liczba jego widzów będzie równa 0.

Nie ma na co liczyć, na twitchu jest się ciężko wybić, a co dopiero na yt gdzie jest milion bezsensownych kanalików, na których dzieciaczki próbują się spełnić..

Jakież to jest piękne :) w podsumowaniu: nie ma co chłopakowi czasu tracić. A jak już to lepiej jest się za stream'owanie brać. Wtedy sam bym chętnie odwiedził.

Opublikowano

@UP

No,ale chlopie jakies gowna gimperowskie/taocziniwskie/pallasidowe maja po +15k widzów ,a grają gorzej niż jakiś silver pewnie ,ja tam życze firozowi żeby zaczal krecic

kxAyLut.png

Opublikowano

Z wymienionych kojarzę tylko Gimpera, z czego jest on gównem i nie wiem w jaki sposób się wybił.

Gdyby twój kumpel miał jakieś wtyki i zebrał suba czy coś od kogoś z tych sławniejszych to w tydzień + 2k subskrybcji. Teraz jest moda na lol'a wśród gimbusów, RockAlone2k wiedział co robić żeby tylko nie iść do roboty. :D

http://www.youtube.com/user/Trailer1337Pl?feature=watch

Dla przykładu taki Selex:

1 962 subskrypcje

54 240 wyświetleń

Przypada to na 42 filmy z różnych gier, w tym oczywiście minecraft (+50k wyświetleń)

Dobry yt'ber na jednym filmiku wyciąga 200k+, więc siema siema.

@Edit:

A z samego mpcforum nie wyciągniesz wiele, trzeba o tym pamiętać. Nie chce zaprzeczać, niech robi co chce, ale jest to najczystsza w świecie strata czasu.

Opublikowano

@Up:

Ale ja nie powiedziałem, że mam coś przeciwko. Tak sobie zażartowałem.

Strasznie lubię Remika, bardzo inteligentny i oczytany chłop.

Opublikowano

@Selex to te swoje zarobki w euro zainwestuj na BoLa bo widzę że brak Ryze przez tydzien źle dziala na twoją dywizję.

@topic akurat na youtube mało ważna jest dywizja gracza a raczej jakosc materialu i poczucie humoru w filmach zamiast suchego komentarza ktory po prostu widza nie zaciekawi. Jak ma dobry glos, "dobre" poczucie humoru dzieki ktoremu tysiace dzieci w wieku 12-14 lat go zasubskrybuje to moze probowac, raczej to ze gra na froggena ocelota czy inne gwiazdy to nie bedzie aspekt przewodni w zdobywaniu popularnosci na yt tym bardziej ze majac D1-D2 to tak naprawde co druga gra to ktos znany w meczu

Opublikowano

Widze, że żle rozumiesz pojęcie oglondalności. Nikt nie ogląda gimpera czy tych innych smiesznych gwiazdek internetu, po to, żeby sie nauczyć grać, no może brąz 5. Ale dlatego, że są ciekawymi osobami i ciekawie si ich słucha, potrafią zrobić show. Tyle. M.in. dlatego istnieje ktoś taki jak Maciej Makuła (p. Wonziu), który nigdy nie grał w jakieś super znane gry i sie na nich nie wybił, wręcz przeciwnie, grał tylko w takie gry, jakich nikt inny nie pokazywał, a ma 3 kanały na YT, każdy po 50+ k widzów, a 2 ostatnie po 80k, do tego jest chyba najbardziej lubianym streamerem wśród polaków, bo poprostu, umie zabawić ludzi i robi zajebiste show, gdy tylko włącza streama to z dupy 800 widzów gwarantowane. Dlatego powiem tyle, jeśli twój kolega jest wygadaną i elokwetną osoba, niech próbije, jeśli nie, to nie ma szans, samą grą nie zabawi ludzi tak, żeby go oglądali jakoś super.

Opublikowano

jak ma fajny głos dobrze gra wie co robi ma poczucie humoru nie flejmi jak jakiś neos ogarnia można się nauczyć czegoś i pośmiać to niech próbuje. powodzonka ;)

down a ja właśnie napisałem co robić żeby widz został. ja jakoś gimby sorry imby nie oglądam nie jest taki fajny i nie wiem co w nim widzisz

Opublikowano

UP Imba zadnego nie spelnil i widzow ma widc obalam twoja opinie.. Trzeba miec w sobie to cos i zrobic cos zeby widz zostal..

http://www.lolking.net/summoner/eune/29743227#history

Profil sławnego Kaszy - Adolfa Hipstera. Zmienił nick bo był jednym z najsławniejszych BoLowców. Jak widać wszystkie gry to praktycznie APC. Pare dni nie ma BoLa i kaszce się troszku spadło ale dszelendszer będzie.

Opublikowano

UP Imba zadnego nie spelnil i widzow ma widc obalam twoja opinie.. Trzeba miec w sobie to cos i zrobic cos zeby widz zostal..

Z iMby jest beka, jeszcze jak jest zjarany karolek to już w ogóle.

SunzykPL

League of Legends player

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...