Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szatan ;d wasze zdanie na temat tego

ShastaMan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niektórzy są tak popierdoleni że zrobili by takie coś. Niektórzy po prostu chcą "postraszyć" lub nie mają co do roboty. A innych widziałem na Discovery Channel program gdzie takie coś robili tylko po to bo to była ich tradycja. O_o

jp8p35.png
Opublikowano

Fake wiesz na jakim polu to zrobili ? pewnie zrobili zdjęcie przerobili tak żeby wyglądało na szatana. Po drugie:

- Widziałeś Szatana ?

- Skąd ludzie wiedzą że to jego znak a nie np jakiejś organizacji ?

Moim zdaniem Nie istnieje Niebo czy tam piekło i żadne bóg ani diabeł nie istnieją to ludzie wymyślili sobie to żeby w coś wierzyć.

1386361287-U962219.png

By Maxio.

Opublikowano

Czy ja wiem ... Fejk. Dlaczego? Ludziep otrzebuja od czasu do czasu jakiegos 'wstrzasu' :D Jakiejs informacij ktora chwilowo 'wstrzasnie' czlowiekiem :) Nieba nie ma, pieklo jest i takie jest moje zdanie.

61093c6efb.png

Opublikowano

Aż serce rośnie, jak widzę gimbo- naukowców którzy nawet nie sprawdzili tego na google maps, a pierdolą, że to fake <3

Opublikowano

Ludzie mają różne pomysły. Chcą przez to zdobyć właśnie popularność wśród mediów.

a może żartowałem? 1373551266-U702970.png

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

A może ktoś po prostu chce czcić czarnego pana?

Jest w chuj kościołów itp i nikt się nie czepia...

Dajcie i im wyznawać to co chcą :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...