Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jak to jest możliwe?

buli95

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gold 1. Nic dodać nic ująć...

post-42968-0-10373600-1375480578.png

PŁYTA GŁOWNA: ASRock Z97X Killer  |  PROCESOR: i5 4690k @4.5 GHz + Macho Black White  |  KARTA GRAFICZNA: MSI GTX 770 2GB   |  RAM: G.Skill TridentX 16GB 2400MHz CL10  |  ZASILACZ: Chieftec CTG-600-80P 600 W  |  SSD: Crucial MX100 256GB  |  OBUDOWA: Zalman Z3 Plus  |  MONITOR: Eizo FS2434  | MYSZKA: Razer Deathadder Chroma   |  PODKŁADKA: Zowie G-TF Speed   |  KLAWIATURA: Microsoft Sidewinder X6  |  SŁUCHAWKI: Takstar HD2000

Opublikowano

Odpowiadając na pytanie i antywarn:

-brainlessy w teamie

-feederzy

-brak zgrania

-kosiłeś większość fragów nie dając im (nie wiem czy tam było)

-pech

@od siebie

No rozumiem Cie, trafią się takie słabe skurwysyny w teamie i graj z adc 1:5

Opublikowano

BigFoot wypowiedz się jeszcze bo twoje sentencje dają mi dużo do myślenia.

@KulkaZiom

Do tego dochodzą afki. Jeżeli ktoś twierdzi, że w goldzie nie ma czegoś jak afk, troll, flame to się myli.

PŁYTA GŁOWNA: ASRock Z97X Killer  |  PROCESOR: i5 4690k @4.5 GHz + Macho Black White  |  KARTA GRAFICZNA: MSI GTX 770 2GB   |  RAM: G.Skill TridentX 16GB 2400MHz CL10  |  ZASILACZ: Chieftec CTG-600-80P 600 W  |  SSD: Crucial MX100 256GB  |  OBUDOWA: Zalman Z3 Plus  |  MONITOR: Eizo FS2434  | MYSZKA: Razer Deathadder Chroma   |  PODKŁADKA: Zowie G-TF Speed   |  KLAWIATURA: Microsoft Sidewinder X6  |  SŁUCHAWKI: Takstar HD2000

Opublikowano

BigFoot wypowiedz się jeszcze bo twoje sentencje dają mi dużo do myślenia.

@KulkaZiom

Do tego dochodzą afki. Jeżeli ktoś twierdzi, że w goldzie nie ma czegoś jak afk, troll, flame to się myli.

Oni są wszędzie, tylko na wyższych ligach każdy ma już na to wy****ne :)

@Topic:

Gragas w sezonie 3 nie jest dobrym pickiem, imo są lepsze picki, mimo że gragas jest w sumie moim main mid'em.

Przez sezon 3 przestałem nim grać. :(

Opublikowano

Dla mnie nadal kosi. 8 minuta (jak złapie fraga i ładna farma) = różdżka 80 ap+2 dorany co zazwyczaj zbija 1/3 hp na beczkę. Do tego mało osób umie omijać jego skillshoty (na tym elo).

Opublikowano

I co pokazujesz na tych ss? Że nuby ci przegraly gre a ty przeciez masz takie dobre staty? Pokaz mi replay z tych gier, zobaczymy jak duzo roamujesz gragasem i co tworzysz w team fightach. To gra zespolowa w ktorej cala druzuna pracuje na to zeby wygrac a statystyki nie maja zadnego znaczenia, to ze wygrasz linie to nic nie znaczy a gdy twoj top/bot przegrywa ją to nie znaczy ze są noobami trollami etc.

Opublikowano

fntrzje - 1 ranked w którym rzeczywiście zjebałem i tyle.

Opublikowano

Jak widać miałeś wczoraj dobrą passę lecz team nie podołał...

Dzisiaj byłem w podobnej sytuacji tylko topa Nasus przegrał 0/8 ... i po meczu. Czyja wina ? Obwiniam głównie Nasusa i junglera który ganki tworzył tylko na bocie.

(Bot wygrany do 3 wież-co świadczy o easy przeciwnikach).

Opublikowano

No na pewno miałeś feederów/afkerów w teamie lub trolli ;d

Ale lepiej weź się za mainowanie innej postaci bo Gragas to Ci nie wycarruje gry niestety. Poleć jakąś Vayne czy Brandem. Nawet jak przegrasz early to i tak coś zrobisz Brandem w TF'ach.

1372794467-U137250.jpg

Opublikowano

Dzisiaj miałem wspaniały mecz Renektonem ;) Grałem na Garena kontra na niego marna na początku miałem okazję na fb zrobiłeś się łasy na zabójstwo i mnie zabił xDD Potem tylko gorzej doszło do sytuacji gdzie miałem 0/5 albo 1/5 masakra pod wierzą mnie bił xDD (piszcie co chcecie ale zdaża się) Pod koniec gry skończyłem ze statami 6/8/-.

Nie zabierałem killi starałem się oddawać carrym (Renekton słabnie w late) i budowałem się pod tanka jak się później okazało to Sejuani w naszej jungli była bezużyteczna jako tank i właściwie dzięki mnie i naszemu apc wygraliśmy :D ( oczywiście reszta też dużo robiła ) I teraz mi powiedz, że staty mają znaczenie!! :D Daj nagrania z gry to ci powiemy czy to nooby przegrały czy twój brak umiejętności. (jeszcze tego nie wiemy)

Opublikowano

Nie nagrywam gier więc nagrań nie mam. A co d picka to Gragas dla mnie jest świetną postacią.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...