Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]380k Kredytów za bitwę.

oOlewyOo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Wiem, że jest ten event ale nie widziałem tam żadnej misji za którą dostajemy +350k kredytów... Około 22:00 zagrałem sobie kv1s... Normalna bitwa... Miałem strasznie słaby team. Zadałem z 3k obrażeń i zabiłem 4 gości. Ale bita przegrana bo jak pisałem noobski team. Ale nie oto mi chodzi. Bitwa się zakończyła... patrzę a tutaj zarobki: 380k!! (z premium ponad 500!) wtf... wchodzę w raport szczegółowy a tam było 28k + 350 (około) za wydarzenie :P Może mi ktoś wyjaśnić za co tyle dostałem? :D mieliście też coś takiego?

@PS sorki, że nie zrobiłem ssa bo wyłączyłem wota :/

Opublikowano

Trzeba zabić 30 graczy bodajże jednym czołgiem, wtedy dostajemy 300k kredytów - mamy 24h na zrobienie tego.

Wydaje mi się, że warto się teraz napalić na fragi, przy dobrych lotach w 2-3 godzinki można zarobić darmowe 300k + kredytki za bitwy, które graliśmy więc niezła sumka się może uzbierać :D

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

30 fragów od 7:00 do 7:00 (to jest dzień w W.o.T). Jedyne uwagi: musisz grać min. IV tierem, liczą się tylko randomy. Za wydarzenie dostajesz 300tyś. kredytów. Jeżeli wbijesz także jeden z medali: Specjalista, Służba patrolowa lub Ostateczne poświęcenie twoje zarobki za bitwę liczą się x2.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...