Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Podkręcanie procka Intel Core Duo E4600

CoJaNigdy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, chcę podkręcić mój procesor, ponieważ spotkałem się z problemem ''Słaby procesor, dobra karta graf.''... Iż jako niektóre gry wymagają tego procka, chce go podkręcić. Niewiem czy nie spali mi to nic w kompie, ponieważ zasilacz nie taki za dobry xD..(Deer DR-8400BTX 400w). Ale nie sprawia on problemów. Podzespoły wymienianie w Lutym.(Karta graficzna, pamięć RAM). Komputer był dość słaby, z 2007r. dostałem go na mikołaja, nie był on za dobry, karta zintegrowana, 1GB Ram. Po wymianie oczywiście lepiej, ALE nie za dobrze. Karta nie jakaś super pro elo elo, miałem troche hajsu i najlepsza właśnie była ta karta.(Nie pisać komentarzy typu: biedak hahhahahahaha omg zal nie stac go na lepsza lub ziom ta karta jest do dupy) wiem jaka jest, nie najlepsza ale przynajmniej odpala na niej Battlefield 3, a wcześniej 1942 sie zacinał :D :D. Ok co do tematu to warto podkręcać?

Nvidia GeForce GTX 650

Intel Core Duo2 E4600

4GB RAM

Gigabyte 945ZGM

Chłodzenie fabryczne, jest radiator.

. .

Opublikowano

Narazie tak naprawde wróciłem z wakacji.. I można powiedzieć że z hajsem u mnie jest... Grubo... Narazie nie wchodzi w gre wymiana, nie ma szans bez wymiany? Dodam że program OCCT wykazuje że procesor bez obciążenia ma 39-40stopni, a z obciążeniem 45-50stopni.

. .

Opublikowano

Narazie tak naprawde wróciłem z wakacji.. I można powiedzieć że z hajsem u mnie jest... Grubo... Narazie nie wchodzi w gre wymiana, nie ma szans bez wymiany? Dodam że program OCCT wykazuje że procesor bez obciążenia ma 39-40stopni, a z obciążeniem 45-50stopni.

ten zasilacz to mega gowno, nie zdziw sie jak ci spali pol chalpy..

hohohehehohohihihehehohohuhu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...