Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wysłać jej zaproszenie?

pomocnik95

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka :D

Od 2 dni zaczełem grać na orliku w siatkówkę i tak sobie gram z kumplem widzimy za orlikiem dwie fajne dziewczyny i one tak na nas patrza jak gramy w tą siatkówkę, a gramy bardzo dobrze, bo trenujemy siatkówkę i przyszły na tego orlika i też grały same w siatkówkę, ale następnego dnia jak przyszliśmy to grały one jakiegos mecza no i my tak siedzimy na orliku na tych krzesełkach i patrzymy jak grają tego mecza z chłopakami no i tak jedna dziewczyna , która mi się podoba, a ja jej, bo to widać jak zarywa i patrzy się ciągle na mnie. Spytała mnie się czy chcemy grać.Ja na to, że chętnie zagramy no i gramy i tak rozmawiamy, że widziały nas dziś na mieście i się pytała czy je też widzieliśmy. Ona mnie przerasza za nic jak coś mi nie wyjdzie czy coś :D Nawet jej koleżanka mówiła do niej "podryw na siatkówkę ^^ ". Okazało się , że ona też trenuję w szkole siatkówkę tak jak ja. No dobra, ale jak już skończyliśmy grać to jak się żegnaliśmy to przedstawiłem się, że mam na imie xxx , a ona xxx :D (xxx- imię).

Byłem z nią w drużynie jak graliśmy :P

I tu mam pytanie wysłać jej zaproszenie na fb? :>

Admin Cienia
Opublikowano

Ludzie wysyłają zapro do osób które wgl na oczy nie widziały, myślę że kogoś też takiego masz więc to raczej nie problem? Ja nie mam facebooka, nie mam problemów.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

hmmm najlepiej tak: krótka piłka z mojej strony, robisz pałe czy nie?

Opublikowano

;o?

wyślij.

"Nie ma wakacji, nie ma weekendów, nie ma urodzin, ZERO dni wolnych, bo każdy dzień jest ważny!"

Opublikowano

Ja pierdole co to za pytanie ale zjeb. Ja kazdego zapraszam kogo znam... TAKICH TO TYLKO ZAMYKAĆ W POKOJU... Zaraz bedzie temat "Czy zaprosić koleżankę na sex ? "

@up ja kolege zaczepilem i odczepił xD

Opublikowano

Wyślij. Znam osoby, które się nie znają, a i tak mają siebie na FB. Ty ją znasz i lubisz, więc zawsze będziesz mógł z nią pogadać.

@edit nie widziałem, że eot ;c

674071459604241683421.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...