Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P]Problem CA NA

smuda

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem z Combat Arms America

łącze się normalnie z grą , wbijam na pokój i gdy kończymy mapę to nie mam za bardzo co zrobić a najgorsze jest to że nie zapisuje mi sie kd + exp + gold itp

łączę się przez vpn.vpnreactor.com

stronka vpnreactor.com

Może zna ktoś innego VPS'a który by to uciągnął bo wydaje mi się że to jest przez słabe łącze Vpsa

SS:

post-109122-0-55938900-1375477130_thumb.jpg

Opublikowano

Nie mam nic z G-E dopiero wbiłem na ten serwer bo tak to grałem na EU ale tutaj jest większa przyszłość ..Zresetować mogę ale czy to coś da... zobaczymy

res....

Opublikowano

Neta raczej mam i go nie rozłącza, ale tego VPN z którego korzystam żeby mieć inne ip : vpnreactor.com

Zna ktoś jakiegoś innego VPNa na którym bez lagów mogę grać na CA N'A

???

Lub inny sposób : D

Opublikowano

ja korzystalem kiedys z tego vpn'a to mi rozlaczal po 1 godzinie (bo darmowa wersja), ale normalnie mozna bylo grac, tylko lagi byly.

z innych darmowych nie znam, jak chcesz bez lagow to musisz zainwestowac, sprawdze czy mi dziala to zrobie edita i potem napisze

Opublikowano

Teraz mam troche inny problem pogram z 3 minuty i wywala mi combat armsa do reklamy CA na pulpicie .

Teraz mam troche inny problem pogram z 3 minuty i wywala mi combat armsa do reklamy CA na pulpicie .

Edit:

po 10 minutach gry wywaliło mnie do lobby i tak jak by mi się internet rozłączył ten vpn ale nadal działał..

post-109122-0-72142100-1375481367_thumb.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...