Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE] Jak zacząć?

DangoPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Chce zaczac grac w lola. I nie mam wgl pojecia jak zaczac kim grac czy jakas postac kupic itd :D

Prosze o pomoc napewno dam Like ;)

PS: Gralem gram i ogarniam Dote 2.

Jesli chcesz bym zobaczyl co piszesz/odpowiadasz mi napisz na początku posta @DangoPL

Opublikowano

Zagraj trening bojowy i kup masterka - top bo to bedzie dobra postac na poczatek ew. dokup pozniej ryza - mid nunu - jungle ashe -adc i sorake - supp ogarniaj sobie je po trochu i do 20lv zbieraj pz i kup runki dla jakiejs postaci co cie zaciekawi np. z rotacji próbuj nimi grac a potem ogarniesz mozesz ogladac tez steamerow polecam xPeke

Napisałem coś sensownego lub Ci pomogłem?

Zostaw like

Opublikowano

Zagraj trening bojowy i kup masterka - top bo to bedzie dobra postac na poczatek ew. dokup pozniej ryza - mid nunu - jungle ashe -adc i sorake - supp ogarniaj sobie je po trochu i do 20lv zbieraj pz i kup runki dla jakiejs postaci co cie zaciekawi np. z rotacji próbuj nimi grac a potem ogarniesz mozesz ogladac tez steamerow polecam xPeke

Supp i jungla na 1 lvl ....

@top

Oglądaj na yt poradniki lub jakiś streamerów i jak już ogarniesz co i jak kup mastera ( dobra i łatwa postać ) i ucz się grać . Polecam Ci też teemo na low lvl

Opublikowano

A co za problem supp i jungle na 1 lv jak bedzie ogarnial to w czym to przeszkada i tak tam ashe na mida idzie wiec on moze supportowac i junglic i carraowac nawet suppem np. treshem

Napisałem coś sensownego lub Ci pomogłem?

Zostaw like

Opublikowano

A co za problem supp i jungle na 1 lv jak bedzie ogarnial to w czym to przeszkada i tak tam ashe na mida idzie wiec on moze supportowac i junglic i carraowac nawet suppem np. treshem

Ciężko junglować bez run i masteriesów. A supportem na tych low lvl się nie gra. Każdy idzie gdzie chce... Błoga gra dla funu.

PŁYTA GŁOWNA: ASRock Z97X Killer  |  PROCESOR: i5 4690k @4.5 GHz + Macho Black White  |  KARTA GRAFICZNA: MSI GTX 770 2GB   |  RAM: G.Skill TridentX 16GB 2400MHz CL10  |  ZASILACZ: Chieftec CTG-600-80P 600 W  |  SSD: Crucial MX100 256GB  |  OBUDOWA: Zalman Z3 Plus  |  MONITOR: Eizo FS2434  | MYSZKA: Razer Deathadder Chroma   |  PODKŁADKA: Zowie G-TF Speed   |  KLAWIATURA: Microsoft Sidewinder X6  |  SŁUCHAWKI: Takstar HD2000

Opublikowano

Uzbieraj na Mastera yi i kupuj na niego przedmioty dające atak fizyczny, dawaj punkty w Q potem E i kiedy możesz w R. Kiedy chcesz bić wieżę to czekaj na małe stwory (miniony lub cs). Zbieraj pieniądze (gold) za zadanie ostatniego ciosu potworkom. Przeczytaj sobie dokładnie każdą umiejętność.

Jeżeli chcesz więcej informacji pisz na PW.

KomaNdoRamBoo_eune_64_3_logo.png

Jestę w brązię i się nię wstydzę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...