Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Polski stream.

MaTe ^^

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Znacie jakiś polski graczy na twitchu, którzy grają czesto jungle? Bo mam 30 lvl 160 win. I nigdy nie grałem jungle i chciałbym oglądać troche i dowiedzieć się coś, bo tut, a kogoś gra to dwie inne rzeczy.

Opublikowano

imba ma +/- 1600 czasami zagra jungle

<span style="text-shadow: 1px 1px 8px #FF0000; font-weight: lighter; color: #FF0000;">dowolny tekst.</span>

Opublikowano

Imba to jest typowy adc.

Polecam Gucia, ciągle gra jungle i nawet nawet gra (poziom ~Diamond 5) albo Disa który z reguły ma ok.1k widzów i gra jungle/mid/support także popatrz ... Ale mimo tego polecam oglądać LCS'y tam możesz podpatrzeć zagrania itd. :)

Po prostu dziamal ;]

Opublikowano

Na jungle gra streamer l2p chris

Mój pro złomek:

Procesor: Intel Pentium Dual-Core E5300 2.66 ghz | Karta graficzna: Asus Radeon HD 4350 | Mobo: Foxconn G31MX | RAM: 2gb ddr2 | Monitor: 1280x960 PnP | Zasilacz: Delta 300W

Opublikowano

iCEA H2P Gucio - main jungla, ale nie wiem czy coś się od niego naczysz. Polecałbym raczej zagranicznych streamerów ( Snoopeh, Oddone )

test12w.png

Opublikowano

@UP nikt go nie boostował bo wbijał od golda do D1 na streamie

@topic polecam ci właśnie Disa i Gucia z polskich streamerow, a z zagraniucznych junglerow Snoopeh,TheOddOne

Gram w League of Legends

Jeśli w czymś pomogłem daj +

A jeśli w czymś mogę pomóc w sprawie LoL to napisz

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...