Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie dot. misji

ovned1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam, mam pytanie odnosnie misjii i poziomow potworow w nich otoz czy poziomy potworow w misjach sa porownywalne do poziomu naszej postaci? czy sa scisle ustalone np:

mamy 10poziom potwory w misjach maja 9-11 (przykladowo), potem nabijamy poziom i potwory nadal maja ten 9-11 czy tez maja 19-21 (przykladowo) ???

edit

jeszce 1 pytanko

czy wraz ze zmiana biomu poziomy potworow wzrastaja, maleja czy sa porownywalne jak na tym samym biomie co gram teraz? jbc mam 11 poziom

Opublikowano

Jeżeli odkryjesz jakiś dungeon to moby tam są porównywalne z Twoim poziomem. Możesz go ominąć i wbić kilka lvli i wrócić do tego dungeonu i mieć łatwiej. Poziomy potworów na biomach wzrastają.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Temacik do zamknięcia, wyjaśnione wszystko.

Zapraszam wszystkich serdecznie na mój kanał youtube. Nagrywam CS:GO. Jeżeli ludziom będą podobać się moje filmy, będą łapkować, komentować i subskrybować, to będę wrzucał w miarę regularnie filmiki. Zapraszam do oceny mojego najnowszego filmu 1vs5 - clutch [ACE!].

https://youtu.be/ek1A_2F34HE

Opublikowano

Np jak masz mały lvl to nieradze chodzić na dungeony a expic narazie na zwykłych mobów potem coraz silniejsze i np w wulkanicznym biomie są mocne potwory i dungeony są porównywalne z twoim lvlem ale nie zawsze czasem są silniejsze.

sygnaturka.png
Opublikowano

nie wiecie o co mu chodzi . Poziomy nie ida wyzej wraz z twoim poziomem po prostu jak masz wiekszy lv oni nie i masz latwiej im nie idzie w gore

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...