Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Traktowanie na astium "ISowców"

OstatniRaz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie widze w tym nic zlego.

Powinnaś/powinieneś się cieszyć że to tylko upomnienie a nie ban.

Jaka dla mnie to milo ze stroy gm ze tylko upomnial a nie odrazu zbanował.

mojasygnan.png

Opublikowano

Tutaj widać jak GM reaguje gdy zobaczy kogoś komu wykrywa ze ma hacki a kupil cos w IS. W tym wypadku kupił wierzchowca.

s9fv.jpg

To jest jeden jedyny raz kiedy to sie stało. I wiem, juvia zjebała, ale to nie ma znaczenia czy gosciu miał IS czy nie, juvia nie ma gm teraz (przez pewną pomyłke od wczoraj nie ma praw gm) i to jest jedyne co mogła zrobić. Sorry za to, ale teraz po prostu jezeli tego nie powtorzy to nie moge mu dać bana :x

alepoco.jpg

Opublikowano

To jest jeden jedyny raz kiedy to sie stało. I wiem, juvia zjebała, ale to nie ma znaczenia czy gosciu miał IS czy nie, juvia nie ma gm teraz (przez pewną pomyłke od wczoraj nie ma praw gm) i to jest jedyne co mogła zrobić. Sorry za to, ale teraz po prostu jezeli tego nie powtorzy to nie moge mu dać bana :x

mam nadzieję bo przez tego ss wydaje mi się że serwer tylko pod IS stoi

1005286_188271551341459_1046522418_n.jpg

Opublikowano

mam nadzieję bo przez tego ss wydaje mi się że serwer tylko pod IS stoi

Uwierz mi zbanowałem już kilka osob z wierzchowcami, np PaT

alepoco.jpg

Opublikowano

Ta pomysłka to wiem jaka :D jeszcze trochę i miałbym jej haslo ;d Inni może tez bo słownik mi juz działał na waszym kliencie przez 10h i nic nie wykryło. Ale kiedyś by musiało :)

Na filmiku pokazała login i hasło 10cyfrowe. Login Juvia hasło 10cyferek. Myślę jeszcze z 2dni i by te hasło słownikiem wyszło. Ale chyba już je offneliście.

Opublikowano

No zmienialam login, ale nie tylko z powodu filmu... Poprostu wole miec inny niz nick i jestem przyzwyczajona do innego...

Przez to stracilam GMa xD

Ja piszac to nawet nie stalam obok typa, bo nie mialam zwyczajnie jak wpisac /warp bo nie mialam uprawnien >.<

a logi mi spamowały ... Wiec napisalam na pw, ja nawet nie wiedzialam ze Ty masz wierzchowca <lolz>.

Wiec nie wiem po co takie glupie wnioski wyciagasz :P

3KIpGJ1.gif

Opublikowano

No zmienialam login, ale nie tylko z powodu filmu... Poprostu wole miec inny niz nick i jestem przyzwyczajona do innego...

Przez to stracilam GMa xD

Ja piszac to nawet nie stalam obok typa, bo nie mialam zwyczajnie jak wpisac /warp bo nie mialam uprawnien >.<

a logi mi spamowały ... Wiec napisalam na pw, ja nawet nie wiedzialam ze Ty masz wierzchowca <lolz>.

Wiec nie wiem po co takie glupie wnioski wyciagasz :P

Powinni ci oddać gm. Ty jesteś spoko. Nie wiem że takie coś się stało co już musieli ci zabrać? Przecież nic się nie stało (Wiem że mogło się stać) ^^

Ale nie przesadzajmy, każdy robi błędy. <SłodziaK> <3

Opublikowano

Powinni ci oddać gm. Ty jesteś spoko. Nie wiem że takie coś się stało co już musieli ci zabrać? Przecież nic się nie stało (Wiem że mogło się stać) ^^

Ale nie przesadzajmy, każdy robi błędy. <SłodziaK> <3

Ale oni mi go nie zabrali... xD

to byl przypadek :P

3KIpGJ1.gif

Opublikowano

No fakt przecież lepiej stacić konto :) :unsure:

Mnie już żaden człowiek nie zdziwi ^^

A co tam, wydałem kase i sam się dyskryminuję zamiast się cieszyć że nie zostałem zbanowanym. Ale wiesz są ludzie i parapety.

Nieraz zrobią nawet na swój- żeby oczernić kogoś. W tym przypadku padło na ten serw.

Opublikowano

A co tam, wydałem kase i sam się dyskryminuję zamiast się cieszyć że nie zostałem zbanowanym. Ale wiesz są ludzie i parapety.

Wiesz, nie każdy jest takim przyjebem, żeby patrzeć na faworyzacje i stać z boku. Skoro on był potraktowany inaczej, to znaczy, że inni też będą, więc po co ma tam grać?

Ja wiem, że to nie było jakieś specjalne traktowanie tylko przypadek, no ale musiałem mu coś wytłumaczyć :D

Opublikowano

Jak to sie mowi:

"Sa rowni i rowniejsi" - nie od dzis takie prawo panuje :)

No coz serwer jest wykonany dosyc dobry sposob ale wlasnie przez takie zachowanie psuje sie renome wiekszosci projektow.

Pewnie byl to 1wszy i ostatni taki wybryk :)

goof2jpg_eqanqpq.jpg

Opublikowano

Ten is nic nie daję nie wydałem ani grosza mam już boja fms +9 sr 35 całe eq wybonowane, PIS JOŁ, zapraszam na serwer jedyny serwer, który postoi długo długo !

Opublikowano

Ciesz się że bana nie dostałeś :D

i ona nawet nie wiedziała że Ty kupowałeś/aś SM wiec nie wiem po co się spinasz :)

na Astium lepiej nie grac na hackach bo oni sprawdzają logi i będzie lipa jak na 60 levelu + dostaniesz perma.

58121063168705213211.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...