Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem Ze Spolszczeniem

bezdech

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zrobiłem spolszczenie do swojego serwa hamachi dzięki pewnemu poradnikowi, za pomocą programu METIN2_Connect_Changer,

wszystko wyglądało ok , zrobiłem ip dla siebie z końcówka 100, wrzucilem do niespatchowanego meta 2008 i uruchomiłem.

klient się liczy z serwem, jak wpisuje pasy to łączy z kontem, gdy wybieram postać to się na nią zaczyna logować, pokazuje się ekran lądowania, ładuje się do pełna, i gdy juz zza mgły wygląda pejzaż metina:P wszystko trafia szlak i poprostu klient się wyłącza, bez wyskakiwania jakiegokolwiek błędu itd, porostu się wyłącza

zna ktos ten problem? wie na czym polega? co zrobiłem źle?

będę wdzięczny za pomoc

Opublikowano

zrobiłem spolszczenie do swojego serwa hamachi dzięki pewnemu poradnikowi, za pomocą programu METIN2_Connect_Changer,

wszystko wyglądało ok , zrobiłem ip dla siebie z końcówka 100, wrzucilem do niespatchowanego meta 2008 i uruchomiłem.

klient się liczy z serwem, jak wpisuje pasy to łączy z kontem, gdy wybieram postać to się na nią zaczyna logować, pokazuje się ekran lądowania, ładuje się do pełna, i gdy juz zza mgły wygląda pejzaż metina:P wszystko trafia szlak i poprostu klient się wyłącza, bez wyskakiwania jakiegokolwiek błędu itd, porostu się wyłącza

zna ktos ten problem? wie na czym polega? co zrobiłem źle?

będę wdzięczny za pomoc

Twoje spolszczenie wynosi ok. 700kb, a ma wynosić 1,8MB. Ja też nie wiem jak mam rozwiązać ten problem choć jeszcze spolszczenia nie próbowałem.

mpc.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...