Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Brąz l

devilerz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jestem w 1 BRĄZIE (-.-) i chcialbym dojsc chociaz do Srebra 5 w ciagu miesiąca, jakimi postaciami najlepiej grać zeby carrowac. Co myślicie o Fizzie lub Annie?

Opublikowano

Fizz masakrator cipek o ile dostaniesz się na mida.

Tak to kimś kim będziesz mógł rzucać się na przeciwników na pałę razem ze swoimi sojusznikami z brązu.

Na suppa polecam Leone , top/jungle j4. Skille raczej znasz, więc to nie jest "TPA EZREAL BO TAK" ;__;

1994993994.png
Opublikowano

W przed sezonie sezonu 3 :) Wbiłem fizzem z 600-700 elo do 1400 :)) Jeżeli wiesz jak się używa skilli i gdzie jest mapa spokojnie dasz radę :)

Opublikowano

Wychodzę z brązu Kassadinem, Blitzcrankiem, Dravenem. 2 pierwsze picki są opcjonalne, bierz je kiedy nie są zbanowane. Kassadinem owni się grę i jest łatwy, w dodatku ma małe cd na ulti (teleport). Blitzcrank bo ma graba co wygrywa grę a Draven ma OP dmg i w early przy feedzie można mieć już full build (pasyw).

Opublikowano

Annie moim zdaniem ma trochę zbyt mały range i brak escape, przez co do carrowania niezbyt się nadaje. Fizz jest ok, potrafi sporo namieszać, z łatwością harassuje, ma escape i dobry dmg, i moim zdaniem jest dobrym wyborem na carrowanie się. Jak ogarniesz Fizza i będziesz mieć chociaż trochę farta to powinieneś spokojnie wybić się do Srebra.

Opublikowano

Polecam Lux gram nia caly czas na midzie i fizza kontruje :D

-spelle aoe
-snare
-burst
-escape
-dobre combo
- ulti
-harras

MateuszMesiu_eune_238_1_logo.png

Opublikowano

lux kontruje fizza? hahahah ale zes dowalil.

A tak wgl to polecam ci Fizza. Dmg ogromny. Nie ma na niego praktycznie zadnej kontry.

Sam sie fizzem wybilem z Braz 3 do Silver 1.

Opublikowano

lux kontruje fizza? hahahah ale zes dowalil.

A tak wgl to polecam ci Fizza. Dmg ogromny. Nie ma na niego praktycznie zadnej kontry.

Sam sie fizzem wybilem z Braz 3 do Silver 1.

Nie ma kontry na Fizza? Sam też dowaliłeś, widziałeś ogarniętego Ryze'a na fizza? Z twojego postu czytam, że chyba nie...

KomaNdoRamBoo_eune_64_3_logo.png

Jestę w brązię i się nię wstydzę.

Opublikowano

Dobra brązowi się udzielają... Graj tym kim ci się najlepiej gra, kim najlepiej ogarniasz. Nie patrz się na jakieś śmieszne kontry. Jeżeli jesteś dobry wyjdziesz.

PŁYTA GŁOWNA: ASRock Z97X Killer  |  PROCESOR: i5 4690k @4.5 GHz + Macho Black White  |  KARTA GRAFICZNA: MSI GTX 770 2GB   |  RAM: G.Skill TridentX 16GB 2400MHz CL10  |  ZASILACZ: Chieftec CTG-600-80P 600 W  |  SSD: Crucial MX100 256GB  |  OBUDOWA: Zalman Z3 Plus  |  MONITOR: Eizo FS2434  | MYSZKA: Razer Deathadder Chroma   |  PODKŁADKA: Zowie G-TF Speed   |  KLAWIATURA: Microsoft Sidewinder X6  |  SŁUCHAWKI: Takstar HD2000

Opublikowano

Lee ze względu na mobliność, Fizz kosa w każdej fazie gry, Draven ma dobre early...

Każdą postacią dasz radę.

Opublikowano

A ja polecamna jungle Shyvane którą w końcu naprawili ! E-przenika przez jednostki R-Odpycha.

Dobry gank i kupujesz Warmonga dalej sama przyjemność.

Opublikowano

Pięc postaci z mojego doświadczenia?

Syndra.
Cho'gath
Vayne

Volibear
Nasus

Pozdrawiam i życzę silvera :D

Proszę o zmiesienie odrobiny warnów? :)

Opublikowano

Polecam:

ADC=Ez/Draven/Vayne (z nią ostrożnie, dużo zależy do early)

Jungle=Lee sin/Zac/Nautilus/Hecarim

Mid=Zed/Kha'zix/Orianna/Jayce

Top=Jayce/Jax/Kennen/Shen

Supp=Leona/Blitz/Lulu/Nami/Thresh

Powybieraj sobie po 2 z każdego, poćwicz nimi na normalach, a rankedy są twoje :)

Kapi757_eune_92_3_nozg.png

Opublikowano

Fizz jest do dupy bo w tf zabijasz adc i podasz,polecam kayle mid pod ap/as op nerf plz sam zobacz i sobie nią zagraj mam 10winow 2losy na rankedach nią jestem brąz 1 tak jak ty i mam promocję do silver :)

tumblr_n94ladHf5d1qckkfko1_500.gif

Opublikowano

Ja polecam ryze.

BoL i dobry skrypt na niego jest :P .

Fiza jak dostaniesz , to jestes na wygranej pozycji, nawet bez skyptu, dobrym pickiem tez jest teemo na topa, bo kontruje 3/4 offtankow .

QYUhDIk.png

Opublikowano

Caitlyn, Kassadin, Thresh... 3 postacie które mogą praktycznie odmienić gre ... Jeżeli Thresh gra dobrze to on wycarruje swojego adc a ten gre i tyle na ten temat

Po prostu dziamal ;]

Opublikowano

Fizz na mida, Evelynn jungla i Silver jest Twój, wiem bo sam tym grałem i gram dalej. ;)

8zbv.png

f1zzy here.

'Hodor hodor hodor!' ~Hodor

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...