Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy warto i gdzie najtaniej, oraz inne pytania

mistrzek22

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w tytule. Wiem, że najlepiej jest kupić na oficjalnej stronce, ale tam chyba nie ma możliwości zapłaty w PLN a ja nie mam pay pal i nie nie zrobię sobie konta na pay pal. Na allegro widziałem po 73 zł - znaleźliście może tańszą ofertę? I czy warto kupić grę?

Teraz inne pytania:

1. Czy są serwery światowe gdzie mogę zagrać z kolegą, ale spotkam też jakiegoś innego ziomeczka ze świata?

2. Jaka jest najlepsza postać na początek? Wiem, że wszystkie są równe, nie chciałbym też cisnąć na bugach, ogólem myślałem nad rogue i rangerem.

3. Jaki build dla rogue pod PvP?

4. Jakie są najlepsze pety dla:

*maga

*rogue

*rangera

*warriora

5. Jak chcę grać na jakimś serwerze światowym( o ile taki jest) z kumplem , to jakie 2 klasy najlepiej wziąć?

Bez reklam fb

Opublikowano

1. jest duzo serwerow no hamachi wystarczy w google wpisac cube world serverlist czy cos w tym stylu :p

2. moim zdaniem rouge, fajnie sie nim gra.

3. tu to ciezko mi cos powiedziec bo nie jestem prosem w tę grę

4.

mag/ranger jakies tankujace np tourtle

warrior/rouge najlepiej chyba jakis leczacy np spitter

5. najlepiej melee + range czyli warrior/mage warrior/ranger rouge/mag rouge/ranger

jak ktos wie cos lepiej to moze poprawiac albo pisac swoje wersje :P

Opublikowano

dobra a gdzie kupie ów grę najtaniej nie licząc oficjalnej strony? np allegro( tam po 70 zl). Nie na oficjalnej bo nie mam pay pal.

Bez reklam fb

Opublikowano

no to zostaje Ci allegro.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

dobra a gdzie kupie ów grę najtaniej nie licząc oficjalnej strony? np allegro( tam po 70 zl). Nie na oficjalnej bo nie mam pay pal.

70zł to najtańsza a zarazem zwykła opcja, Nie kupisz CW taniej.

costs.png

if(!wcscmp(DllName.c_str(), ((LDR_DATA_TABLE_ENTRY*)Table)->FullDllName.Buffer))

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...