Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jak zostać hostem?

skip99

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wkurza mnie to, że cały czas chociażby w trybie "Wszystko albo nic", ciachnąłem kogoś z noża, a jednak magicznie ginę, na kill camie widać jakbym nic nie zrobił. Poza tym, zawsze jest pierwszy ktoś, kto ma najlepszy ping/jest hostem. Mam neostrade 10mb/s także nie jest to zły internet. Czy jest jakiś sposób na zostanie hostem? Może jest to jakaś inny przyczyna? A może po prostu ssam? Naprawdę, nerwicy można dostać...

Opublikowano

Nie za bardzo rozumiem. Co mam zrobić? Nawet nie wiem co to "ms".

Kolega mówi o tym, że gracze raczej nie mają haxów, tylko lepsze połączenie z danym serwerem.

MS - milisekundy. On miał na myśli ping w ms, czyli czas 'kontaktu' z serwerem.

Dał ci radę, abyś korzystał z serwerów, które mają jak najniższy ping.

WSZYSTKIE PLIKI W CHMURZE DLA MPCFORUM ZOSTAŁY USUNIĘTE. NIE KORZYSTAĆ Z MOICH PROGRAMÓW.

Proszę nie ingerować w moje posty/tematy, w razie potrzeby usunąć całą zawartość. Nie pomagam.

Opublikowano

Kolega mówi o tym, że gracze raczej nie mają haxów, tylko lepsze połączenie z danym serwerem.

MS - milisekundy. On miał na myśli ping w ms, czyli czas 'kontaktu' z serwerem.

Dał ci radę, abyś korzystał z serwerów, które mają jak najniższy ping.

Dokladnie a jak szukasz gier to u gory masz takie cos jak 50 , 75. 100 ,125, 150 i liczbe znalezionych gier ja osobiscie szukam tylko do 100 wlacznie bo dalej to juz mozesz trafic na zlego hosta czasami mozliwe jest ze ci nie znajdzie do 100 wtedy wychodzisz i zaczynasz od nowa wyszukiwanie to lepsze niz meczenie sie na zlagowanym lobby ja osobiscie czasami musze ze 3 razy wyszukiwac by znalezc na 75 lobby ale gra sie wtedy o niebo lepiej bo w 70% meczy mam 4 kreski wtedy poza tym w takim lobby jak masz 4 kreski masz duze szanse na przy zmianie hosta ze na ciebie padnie lub juz w menu gry ze ciebie wybierze za hosta

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...