Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie/Problem] Zakup konta

Gość Landiago

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, gdy kupie już konto w LoLu np z allegro, prawie każdy wie, że można je łatwo odzyskać za pomocą supportu. Czy mogę się zabezpieczyć przed tym, aby konto nie zostało mi odebrane (czyt. ukradzione) przez sprzedawce po zakupie ?

Opublikowano

Ja kupiłem i mam już 2 miesiące mój kolega kupił gold V i też ma więc jedno i to samo.

Opublikowano

Sprzedawca po zakupie konta powinien Ci dać email, na którym zostało założone. Btw. kupowanie kont jest wbrew regulaminowi i grozi banem na lolu.

Opublikowano

Raczej Cię nie oszuka , weź tylko od niego email , ale może Cię zgłosić do riotu i będziesz miał perma ( miałem podobny problem ) :<

Opublikowano

Kont nie kupuj, lepiej samemu wyexpić nabrać trochę fachu w klikaniu . :P i grać na 30 o niebo lepiej niż na takim kupionym bez skilla

Opublikowano

@up on ma 30 lvl i gold, kont nie kupuje sie dla 30 lvla hehz.

@Landiago tak, kupujesz na elitepvpers od zaufanych użytkowników i tylko konta które sprzedawane są razem z oryginalnym adresem e-mail. Na allegro nie kupuj.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...