Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Celownik laserowy

Enduragom

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Celownikiem laserowym możesz oznaczać twojemu teamowi gdzie znajduje się wróg a czy się opłaca to sam musisz zdecydować. ;p

Lepiej już kupić większy magazynek według mnie. :)

Opublikowano

Możesz wyznaczyć punkt ,który będą widzieli twoji koledzy z druzyny ,moim zdaniem nie oplaca sie tego kupowac. Zbyteczne ,lepiej jakiś inny dodatek do broni ,lub samą broń.

Opublikowano

Poprawia celność strzałów z biodra nie ma tego na papierze ale czuć w trakcie gry

Te nowe MT2 To jakieś gówno;/

Czemu All Serwery Startują w te zasrane piątki = Nie wiadomo na czym grać

Opublikowano

Dodam jeszcze, że celownik laserowy jest dobry na zwiadowców z cloakiem, jeżeli celownikiem najedziemy na takiego ów zwiadowcę, to zielony pasek nie przejdzie przez niego, ale zatrzyma się na nim, ale nie zawsze się to udaje, bo dobzi reconi sobie z tym poradzą.

Minusem celownika laserowego jest to że przeciwnej drużynie świeci się na czerwono i łatwo ustalić pozycję snajperów, bądz innych strzelców i można ich zajść z boku, bądz od tyłu :)

sygnafallen.png

"Masz Mi coś do powiedzenia w cztery oczy sprawę załatw..."

+

;)

Opublikowano

Ale głupoty piszecie...

Gdy masz celownik laserowy to możesz nacisnąć T i oznaczyć punkt na mapie. Lub gdy będziesz trzymał dłużej na kimś celownik to samo oznaczy wroga na czerwono z obrazkiem jaka to klasa.

Gdy snajper użyje kamuflażu to widzi celowniki laserowe.

Opublikowano

Głupoty dlaczego? Wszystkie wypowiedzi są jasne i dobre, Ty powtórzyłeś popszednich przedmówców tylko o tym oznaczaniu.

Nie rozumiem tego co napisałeś, że "Gdy snajper użyje kamuflażu to widzi celowniki laserowe.".

sygnafallen.png

+

;)

Opublikowano

@up spokojnie 2up wnosi cos do tematu nastepnym razem wyslij raporta albo pw do autora posta

1391961391-U712132.jpg

ExMod | Best Member | Gold Member |Black Member

Opublikowano

Głupoty dlaczego? Wszystkie wypowiedzi są jasne i dobre, Ty powtórzyłeś popszednich przedmówców tylko o tym oznaczaniu.

Nie rozumiem tego co napisałeś, że "Gdy snajper użyje kamuflażu to widzi celowniki laserowe.".

Dodam jeszcze, że celownik laserowy jest dobry na zwiadowców z cloakiem, jeżeli celownikiem najedziemy na takiego ów zwiadowcę, to zielony pasek nie przejdzie przez niego, ale zatrzyma się na nim, ale nie zawsze się to udaje, bo dobzi reconi sobie z tym poradzą.

Minusem celownika laserowego jest to że przeciwnej drużynie świeci się na czerwono i łatwo ustalić pozycję snajperów, bądz innych strzelców i można ich zajść z boku, bądz od tyłu :)

Głupotą jest własnie dla mnie to co napisałeś. "Minusem celownika laserowego jest to że przeciwnej drużynie świeci się na czerwono" Co im się świeci ? Gdzie się świeci ? Nie widać ludzi z celownikiem, albo nie wiem o co ci chodzi.

"Nie rozumiem tego co napisałeś, że "Gdy snajper użyje kamuflażu to widzi celowniki laserowe."."

Gdy gracz, który gra snajperem z umiejętnością "Kamuflaż" i użyje tej umiejętności to znika. Gdy zniknie to widzi celowniki przeciwnika jako linie biegnące od jego broni aż do miejsca gdzie celuje. Jaśniej nie potrafię, może screena zrobię jak GRO zacznie działać

Opublikowano

Dobra wytłumaczę jeszcze raz, żeby było jasno i dam filmik.

Jeżeli Ty, albo członek Twojej drużyny uzywa laseru widzisz go na zielono, przeciwników laser widzimy jako czerwony.

Film:

Więc wracając do mojej pierwszej wypowiedzi, to jest wielki minus, bo na przykładzie tego filmiku, wiemy że jest tam snajper i idziemy inną drogą, bądz staramy się go zabić, bo znamy jego dokłądną pozycje z bardzo daleka, gdzie może nie sięgać oracle.

"Gdy gracz, który gra snajperem z umiejętnością "Kamuflaż" i użyje tej
umiejętności to znika. Gdy zniknie to widzi celowniki przeciwnika jako
linie biegnące od jego broni aż do miejsca gdzie celuje. Jaśniej nie
potrafię, może screena zrobię jak GRO zacznie działać"

Chodziło mi o to, że jeżeli zwiadowca włączy kamuflaż, to przeciwnik jeżeli najedzie laserem na tego ów zwiadowcę to laser nie przejdzie przez niego, tylko zatrzyma się na nim, więc będzie wiedział że zwiadowca jest niewidzialny i go zastrzeli.

sygnafallen.png

+

;)

• 2 miesiące temu...
Pomocnik
Opublikowano

ja nie widzę jakoś czerwonych laserów, widzę tylko zielone, od mojej drużyny.
Wg. mnie laser się przydaje, bo wiem gdzie przed chwila kompan celował i może zdejmę dość dobrze ukrytego recona :)

NFS World : 50lvl lexus LFA
Ghost Recon Online : Recon 21 lvl

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...