Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Już mnie szlak trafia z tym gg... (Wbijaj)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie co zrobic zeby takie gówna jak to do mnie nie pisaly?

http://scr.hu/0u5k/11rg1

Mój pro złomek:

Procesor: Intel Pentium Dual-Core E5300 2.66 ghz | Karta graficzna: Asus Radeon HD 4350 | Mobo: Foxconn G31MX | RAM: 2gb ddr2 | Monitor: 1280x960 PnP | Zasilacz: Delta 300W

Opublikowano

Hmm no nie wiem , nie możesz tego hmm np. zablokować ?

no ale kurwa juz 10 raz taki syf do mnie pisze.... wczoraj ktos napisal zeby wzią udzial w konkursie i nagroda to gra far cry 3 i podkladka pod mysz.

No dobra ale to juz jest przegięcie:

http://scr.hu/0u5k/fvo4a

Mój pro złomek:

Procesor: Intel Pentium Dual-Core E5300 2.66 ghz | Karta graficzna: Asus Radeon HD 4350 | Mobo: Foxconn G31MX | RAM: 2gb ddr2 | Monitor: 1280x960 PnP | Zasilacz: Delta 300W

Opublikowano

no ale kurwa juz 10 raz taki syf do mnie pisze.... wczoraj ktos napisal zeby wzią udzial w konkursie i nagroda to gra far cry 3 i podkladka pod mysz.

No dobra ale to juz jest przegięcie:

http://scr.hu/0u5k/fvo4a

TO jak zablokujesz to przestanie do cb pisać to jest chyba logiczne , bo mi to wygląda na jakiegoś twojego kolega-debila który robi sobie z cb jaja :)

Ps. jak nie to wytłumacz mi gdzie podczas zamawiana czegokolwiek podajesz swoje gg ?

Opublikowano

TO jak zablokujesz to przestanie do cb pisać to jest chyba logiczne , bo mi to wygląda na jakiegoś twojego kolega-debila który robi sobie z cb jaja :)

Ps. jak nie to wytłumacz mi gdzie podczas zamawiana czegokolwiek podajesz swoje gg ?

Kurwa ja nikomu oprocz kolegom gg nie daje i po chuja mialbym dawac numer gg dla jakihs durexiarzów których nie znam i w dodatku jestem nie pełnoletni. Myslę, że to jakiś jebany troll który wzią moj numer gg z katalogu publicznego którego nw jak zablokowac...

Mój pro złomek:

Weteran
Opublikowano

W gg jeśli dobrze mi wiadomo można zablokować wiadomości od osób, których nie masz na liście znajomych, poszukaj w opcjach.

1329036830-U154499.png
Opublikowano

Tak jak up jest taka opcja w gg. Jeśli nie masz kogoś w kontaktach to nie pokazuje Ci od niego wiadomości. Ktoś robi sobie z Ciebie jaja. Widać to po tym jak pisze. Nie przejmuj się tym i wyluzuj. ;P

Opublikowano

Zablokuj go (ignoruj). Jakiś Twój pseudo kolega, który nie zna podstawowych zasad pisowni robi Ci jaja.

1352970251-U713459.png

By Maxiu
"Because limits, like fears, are often just an illusion"

Opublikowano

Firma nazywa się "Durex", a nie "Durex Play", heh. Zablokuj, wyłącz wiadomości od nieznajomych.

Durex Play to nazwa kategorii produktów :D

@topic

W opcjach (Nie pamiętam gdzie, poszukaj) da się zablokować dany numer gg, oraz usunąć swój z katalogu publicznego. Jak w opcjach gg nie znajdziesz to wbij na stronę gg.pl tam się zaloguj i tam poszukaj.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...