Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] LPT!

Krzychu39

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czo ja pacze, wchodzę na strone WOT'a i patrze, a tam event LT LPT + miejsce dla tego czegoś?

Co to w ogóle jest?! Ktoś tym już grał? Wie czy opłaca się to zostawić, ile średnio wyciąga, o MM nie pytam bo widziałem jak tym grałem 2 bitwy, że średnio 10czołgów to LPT, z powodu, że czołg nowy i nigdzie go nie dostaniesz już prawdopodobnie ;) Więc... Ile to coś zarabia i czy opłaca się to zostawić, i z premką i bez ile wyciąga. Za satysfakcjonujące odpowiedzi lajki ;)

Pomogłem? ;) Daj like :)

Opublikowano

Max III tier bo teraz dużo tego jest, dlatego tak rzuca, pewnie jak się uspokoi to może do V będzie czasami rzucało, a tak standardowo I <może - IV tier.

Pomogłem? ;) Daj like :)

Opublikowano

Zagrałem jedną bitwe. 2 minuty gry, 2 kille i ded. Bitwa ogólem porażka. Zarobiłem 7k. Gra sie średnio, wolny strasznie, pancerz 30mm jak na lt to db. Działko też nawet. Opłaca sie do robienia załogi, ale ja sprzedałem go w pizdu :) Rzuciło mnie na all 3 tier, z czego 7 u nas i 7 u nich to LTP ;d

09071535498836998897.png

Opublikowano

mozna zostawic zawsze cos zarobi

Z okazji 15-lecia zespołu Wargaming postanowił dać wszystkim graczą World of Tanks jako dar radzieckiego lekkiego zbiornika LTP (wraz z gniazdem). To urządzenie jest dostępne dla każdego gracza, który zdobył co najmniej jedną walkę. Zbiornik zostanie zasilone automatycznie - wystarczy wejść do gry, aby znaleźć go w hangarze. + hangar

----------------------------------------------

post-269488-0-17164700-1375470113.jpg

wargaming-angar-v-chest-15-letiya-wg-vwot.ru.zip

Opublikowano

LPT- Leicht Traktor Premium, ew. Learn to Play

Działo z T-127, załoga 75% i rld 2,6 sec. MM ma III-V, ale V tak często jak czołgi z HUD. Ja zostawię.

Tenczowa sygnatura

Opublikowano

Czołg fajny, załoga z T-50 pasuje, więc dla mnie ideał.

Czołg dostawało się za 15 lecie War Gaming.

Zwycięstwo!    Mapa: Murowanka
Data: 2 sierpnia 2013 21:41:05
Pojazd: LTP
Zdobyto:
Doświadczenie: Doświadczenie:: 690
Kredyty: Kredytow:  14 222
Odznaczenia:   Snajper, Strzelec pancerny, Strzelec wyborowy, Odznaka mistrzowska:As pancerny

Opublikowano

Ja tam zostawię. Ciekawie to wygląda jak rykoszetuje po skątowaniu pancerza ;) Czasem miło jest pograć na niskich tierach

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...