Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Problem z rejestracją

-.-Google-.-

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, z tej strony Google, i chciałem potestować parę postaci na PBE. Pobrałem lol pbe i chcę się zarejestrować, a wchodzę na

https://pbe.leagueoflegends.com/en/signup/index

i przerzuca mnie na stronę

http://forums.na.leagueoflegends.com/board/showthread.php?p=28042411

Wchodzę w link który jest zamieszczony w pierwszym poście, i z mojego bardzo słabego angielskiego wynika że w Styczniu tego roku powinna rejestracja być kontynułowana, i w tym problem że nie moge się zarejestrować z góry dziękuje za odp. Cześc.

fuQox.jpg

Opublikowano

Ile jeszcze takich tematów będzie ? Proszę:

http://www.mpcforum.pl/topic/1010126-pytaniepbe-rejestracja/

edit: Tu masz przetłumaczyłem Ci:

Hey Przywoływacze!

Poniżej jest obecny stan naszych PBE rejestracje, a także notatki z ostatniego czasu PBE sign-ups były otwarte.

+ + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + +

Obecny stan PBE sign-up: zamknięte

Data Ostatni Otwarcie: 25 stycznia 2013 !!!!!!!!!!!!!OSTATNI!!!!!!!!!!!!

+ + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + +

Aby wyjaśnić nasz proces PBE sign-up, chcemy mieć jak wielu graczy testowania naszych treści, jak możemy rzetelnie wspierać, nie powodując skrajne kolejki logowania lub niestabilność, ale zbyt wiele głosów rozmowy mogą utrudnić nam uporządkować napływających informacji i proces prawidłowo.

W tym celu, gdy jesteśmy w stanie pomieścić więcej tych, otworzymy rejestracje na ustalonym okresie czasu, zamykając je, gdy osiągnie docelową liczbę graczy lub gdy okno czasu zamknięte. W zależności od priorytetu naszej potrzeby większej ilości graczy na PBE, możemy ogłosić otwarte rejestracje w różnych zewnętrznych miejsc, lub może po prostu zostawić zawiadomienie tutaj.

Dziękuję wszystkim bardzo za żarliwego zainteresowania pomaga nam League of Legends lepiej każdego dnia!

Opublikowano

Rejestracja na PBE jest zamknięta do odwołania. A w linku z pierwszego posta jest napisane kiedy ostatnio rejestracja była otwarta (25 stycznia 2013)

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Na stronie na którą można wejść przez forum lola, pisze, że obecnie rejestracja na PBE jest wyłączona.

Więc, nie zarejestrujesz się.

Edit. Ale przetłumaczyłeś, google translate. haha

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...