Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Neverwinter] Spersonalizowany Czat

GordOnix ;)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witajcie,
Dziś odbyło się krótkie spotkanie na LiveStreamie w którym to Juliusz M. z Polskiego zespołu PWE opisał pokrótce ustawienie własnych kanałów czatu. Dlaczego akurat to? Gdyż powstał specjalnie utworzony kanał skierowany w stronę Polskich Graczy. Jak dobrze wiem to nie każdy się orientuje jak taki spersonalizowany kanał ustawić. Specjalnie dla Was tutorial z Polskimi screenami!
----------------------------------------
Krok 1
Klikamy na zębatkę umieszczoną na poziomie czatu
td0i.jpg
Krok 2
Wchodzimy w zakładkę [spersonalizowane kanały] i w miejscu tekstowym wpisujemy NW-POLSKA i klikamy przycisk "Dołącz". Na liście pojawi się kanał oraz ilość osób.
ibx5.jpg
Krok 3
W miejscu tekstowym wpisujemy własną nazwę kanału w moim przypadku "Neverwinter-POLSKA" i odznaczyłem wszelkie opcje pozostawiając tylko kanałowy NW-POLSKA
5bsl.jpg
Jak dacie nazwę Karty to wciśnijcie ENTER ! W żadnym przypadku nie wciskajcie "DOMYŚLNIE" bo wam się all karty usuną.
Źródło Specjalnie dla Was ! ;)

xD 

Opublikowano

@Gord.

Dodawaj źródło, jeżeli to nie jest twoje. Już Ci o tym mówiliśmy.

A i następnym razem trochę urozmaić ten poradnik a nie słowo w słowo ze strony kopiujesz.

39935986022375653157.png

Opublikowano

@Gord.

Dodawaj źródło, jeżeli to nie jest twoje. Już Ci o tym mówiliśmy.

A i następnym razem trochę urozmaić ten poradnik a nie słowo w słowo ze strony kopiujesz.

Po pierwsze 1 osoba mi o tym wspomniała, więc nie wiem dlaczego mówisz w liczbie mnogiej, ale okej. I chciałbym zwrócić , że jest to mój Drugi poradnik, i zauważ że tego pierwszego "Tut Manipulujący Mag" pisałem od zera.

Po Drugie, powiedź mi po co mam pisać inaczej o tym samym ? jaki to jest sens ? Przecież tutaj liczy się dobro dla Was, jak chcesz mogę to napisać w mój sposób, ale nie wiem czy ktoś coś zrozumie ;)

xD 

Opublikowano

@Up.

Dobra luz, ale dodawaj te źródła minimum 2 osoby już Ci o tym mówiły (Ja i ktoś wcześniej). A co do reszty to spoko, może i rzeczywiście nic nie trzeba zmieniać.

39935986022375653157.png

• 3 miesiące temu...
  • Biter. zmienił(a) tytuł na [Neverwinter] Spersonalizowany Czat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...