Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Epickie PVP w Clerview :) i na Obrzeżach :D

keypack

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja(D3M0N) mam problem z DEADZ ponieważ jak już ściągne ten plik 4gb , i go wypakuje to klikając w launcher nic się nie dzieje , miałem tak dwa razy bo dwa razy ściągałem to , i się poddałem , a z chęcią bym zagrał w darmową wersję WARZ.

Opublikowano

@up

1.Zły dział

2.DeadZ to pirat

3.Nie pomagamy pirackim wersją gier

4.offtop

5.Nie ma prawdziwej darmowej wersji WarZ za free której udzielamy pomoc...

LeviQuote1v3.png

LeviQuote1v3.png.39bf425ff20e713eab782423c651555b.png

Opublikowano

Oglądamy filmik Akam Alie'go, postaramy się odwzorować jego akcje lecz na razie to są dopiero nasze ,,początki'' i myślę że nawet sobie radzimy. Ja i D3M0N NA PEWNO nie zagramy w DeadZ ;p. Nie po to kupiliśmy oryginalne Infestation zeby grać w jego pirata. Nie mam nic przeciwko temu, lecz po prostu Infestation to Infestation :D.

Kolejne PvP ( w którym nie za dobrze mi szło lecz myślę że i tak był to udany wypad, sami zobaczycie ;p)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Będę musiał z wami połazić hehe

@Edit

w 2 filmie C-Maga zostawiles xD zamiast zamienic bronie to wyladowales ammo a ze za ciezkie to padlo na ziemie i sb poleciales goscia z noza zabic xD

Opublikowano

Będę musiał z wami połazić hehe

@Edit

w 2 filmie C-Maga zostawiles xD zamiast zamienic bronie to wyladowales ammo a ze za ciezkie to padlo na ziemie i sb poleciales goscia z noza zabic xD

A to D3M0N, nie ja . Ale dzięki na info , teraz mogę się z niego pośmiać. xD ( ja to PSYCHOL <- ten co ma taki śmieszny głos) XDDDD

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

aha ok :P etam śmieszny :p normalny hehe hmm trzeba widzieć takie rzeczy :P jak latacie teraz to zaraz bd mógł pobiegać z wami :P

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...