Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tworzenie własnego moda Naruto do gry

sebasku

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, będę miał najbliższe parę miesięcy wolnego więc chciałbym się nauczyć i stworzyć mod Naruto do jakiejś gry

Więc tak mam pare pytań:

1. Do jakiej gry najlepiej było by mi tworzyć mod Naruto? Chce stworzyć bronie, mapy konohy, wioski piasku, misje itp i prosiłbym o podanie programu jakim mogę tworzyć swe dzieło(najbardziej chciałbym stworzyć grę 3D) czyli np.

Gothic 1 - możesz w nim tworzyć textury programem XXXXXXX (i można ewt dać mi odrazu poradnik jak danym programem się posługiwać)

2. Najlepiej byłoby zaczynać na kogoś modzie i go kontynuować czy zacząć swój własny od początku do końca?

3. Słyszałem własnie ze najlepiej jest tworzyć mody do naruto w gothic 1 i gta sa a jeśli nie w tych grach to jakich? :D

4. W jakim programie zrobie animacje, w jakim modele twarzy ciała itp., w jakim mapy itd. itd.

Bardzo szybko się uczę a że mam sporo wolnego czasu to z chęcią grę naruto bym sobie stworzył :D

Z góry dziękuję wszystkim za pomoc i pozdrawiam ;)

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...