Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy na tym komputerze..

TheBrekson

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie czy na tym kompie pójdzie bf 3?? bo koleś chce sprzedać kompa i napisał że gra na wysokich ustawieniach i nie ma problemów

Procesor: Intel Core i3 540 3.15GHz

Płyta Główna : Gigabyte GA-P55-US3

Pamięć RAM : 2x2 GB Kingstone 1333

Karta Graficzna : Gigabyte Ati Radeon HD5770

Zasilacz : MODECOM 620W

Opublikowano

Zagrasz w BF'a spokojnie. Ile on chce za ten zestaw? Bo może opłacalniej będzie Ci złożyć coś nowego.

| CPU: Intel Core i7-4770k | MOBO: MSI Z87-G45 Gaming Intel Z87 | GPU: Palit GeForce GTX 770 2GB | PSU: OCZ ZS 650W | RAM: Crucial Ballistix Sport 16GB | HDD: Western Digital Caviar Blue 1TB | CASE: Zalman Z11 Plus

Opublikowano

Napisz mu, żeby zlazł do tysiaka ze względu na konieczność wymiany zasilacza (bo ten to śmierć).

Sekcja goła, chłodzenie procesora tylko BOX ?

W BF3 pograsz, ale O/C procesora jest wskazane - a do tego potrzebujesz radiatorki na sekcję, porządny zasilacz i cooler CPU.

Opublikowano

Jeśli coś możesz dołożyć, to można spróbować złożyć Ci nowy komputer. (za jakieś 1500zł powinien być o wiele lepszy od tego, a i tak jeśli kupisz ten uzywany, to będzie potrzebny nowy zasilacz za jakieś 150-200zł)

| CPU: Intel Core i7-4770k | MOBO: MSI Z87-G45 Gaming Intel Z87 | GPU: Palit GeForce GTX 770 2GB | PSU: OCZ ZS 650W | RAM: Crucial Ballistix Sport 16GB | HDD: Western Digital Caviar Blue 1TB | CASE: Zalman Z11 Plus

Opublikowano

a na tym kompie pójdzie bf? AMD Phenom II x4 955

ASUS M4A77T

XFX Radeon HD5850

GoodRam 4GB

Samsung 1TB

Corsair TX 650W

Sasmung SH-222AB

AeroCool PGS CyborgX

Szkoda, że sekcja goła ;/

Za ile ktoś go sprzedaje ? Powyżej 1300zł nie opłaca się.

Opublikowano

a ten komputer będzie odpowiedni? koleś chce go sprzedać za 1000 zł
Parametry komputera: Procesor AMD AM3 ATHLON X2 x250 BOX Płyta główna ASUS M4N68T-M NF630A SAM3 DDR-3 2GB I 4GB 1333MHZ Karta graficzna GAINWARD GEFORCE GTS 250 1GB Obudowa MODECON B22 Dysk twardy 500GB SAMSUNGA SATA II 16MB Zasilacz LOGIC 500W oraz Napęd LG i Nagrywarka

Opublikowano

a ten komputer będzie odpowiedni? koleś chce go sprzedać za 1000 zł

Parametry komputera: Procesor AMD AM3 ATHLON X2 x250 BOX Płyta główna ASUS M4N68T-M NF630A SAM3 DDR-3 2GB I 4GB 1333MHZ Karta graficzna GAINWARD GEFORCE GTS 250 1GB Obudowa MODECON B22 Dysk twardy 500GB SAMSUNGA SATA II 16MB Zasilacz LOGIC 500W oraz Napęd LG i Nagrywarka

Za 1000zł ? Nigdy w życiu, to jest warte 700zł MAX.

Za tysiaka można już złożyć z kilkoma używanymi częściami coś fajnego.

Opublikowano

Za 1000zł ? Nigdy w życiu, to jest warte 700zł MAX.

Za tysiaka można już złożyć z kilkoma używanymi częściami coś fajnego.

Kurde bo szukam używanych komputerów na Tablicy.pl jestem z Łodzi więc tak szukam z okolic komputerów max do 1300 zł bo chce dać zestaw konsoli oraz dopłacić z 300/400 zł

a i jeszcze znalazłem tego kompa tylko nie wiem czy jest odpowiedni żeby pograć w te nowsze gry http://tablica.pl/oferta/komputer-stajonarny-z-obudowa-diablo-najtaniej-ID3kGVt.html

Opublikowano

http://tablica.pl/oferta/1stacjonarny-kilku-miesieczny-ID3c7aN.html#014b7d1c4a

Masz tutaj BARDZO ciekawy zestawik - napisz, żeby podał wszystkie podzespoły.

Jak chcesz pozszukam więcej, ale mimo, że nie ma podanych wszystkich parametrów może się okazać, że to będzie interes życia ;>.

Gry+Monitor+CM!+prawodpodobnie SSD, jeśli wierzyć klepce na górze, budżetowy procek, który będziesz mógł w przyszłości wymienić oraz według zapewnień chipset z obsługą USB3.0 i SATAIII + Radeon 7770 i oryginalny Windows ;>

Opublikowano

http://tablica.pl/oferta/1stacjonarny-kilku-miesieczny-ID3c7aN.html#014b7d1c4a

Masz tutaj BARDZO ciekawy zestawik - napisz, żeby podał wszystkie podzespoły.

Jak chcesz pozszukam więcej, ale mimo, że nie ma podanych wszystkich parametrów może się okazać, że to będzie interes życia ;>.

Gry+Monitor+CM!+prawodpodobnie SSD, jeśli wierzyć klepce na górze, budżetowy procek, który będziesz mógł w przyszłości wymienić oraz według zapewnień chipset z obsługą USB3.0 i SATAIII + Radeon 7770 i oryginalny Windows ;>

no okey możesz mi pomóc poszukać ;p ja w komputerach aż tak bardzo się nie orientuje tylko te podstawowe rzeczy a i czy opłaca się żeby koleś wysłał mi kompa jako paczka kurierska? bo np ten sprzedawca mieszka daleko więc nie opłaca mi się po niego jechać

Opublikowano

no okey możesz mi pomóc poszukać ;p ja w komputerach aż tak bardzo się nie orientuje tylko te podstawowe rzeczy a i czy opłaca się żeby koleś wysłał mi kompa jako paczka kurierska? bo np ten sprzedawca mieszka daleko więc nie opłaca mi się po niego jechać

Napisz, że interesuje Cię kurier/pobranie lub wystawienie na allegro.

Tylko najpierw napisz o rozpiskę wszystkich podzespołów lub WYRAŹNE zdjęcie środka obudowy tak, aby wszystkie modele podzespołów były widoczne.

Opublikowano

Lepszego niż TEN z tablicy to tak, ae zapomnij o SSD, lepszej obudowie, USB3.0 i SATAIII. Wydajność lub bajery. Oczywiście chodzi mi o samą jednostkę centralną. Zestawu +monitor już się nie opłaca.

Opublikowano

To już nie wiem co robić :C zapytałem się tego kolesia czy jest możliwa zamiana na konsole i dopłata czekam na odpowiedź natomiast drugi koleś chce kupić ode mnie xbox'a za 1000 zł i co robić? xD

Opublikowano

To już nie wiem co robić :C zapytałem się tego kolesia czy jest możliwa zamiana na konsole i dopłata czekam na odpowiedź natomiast drugi koleś chce kupić ode mnie xbox'a za 1000 zł i co robić? xD

Sprzedać -.-

Intel Atom N450 1,6 ghz

Intel Graphics Media Accelerator 3150

HDD 250 GB

RAM 1GB

Opublikowano

Jeszcze go nie sprzedałeś za tysiaka ? ^.-

Dokładasz 300zł i masz fajną maszynkę (prawdopodobnie, najpierw o podzespoły pisz).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...