Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem Z Bronią Dla Peta

Shibby

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam problem. Mam peta, Opuda na 16 lvlu. Zrobiłem broń dla Peta kartą jedności jest na 1lvl, i gdy daję Szyk (CTRL + Y) nie mogę wyposażyć Peta w eq. Wie ktoś o co chodzi? Dodam, że tylko jedno pole w Szyku jest kolorowe, reszta jest szara, a to jedno kolorowe jest zajęte przez kartę peta. Pomocy. Będzie 5+ i rep.

CYTAT(Jercak @ Oct 16 2009, 04:41 PM) 

czyrzby czyrzby ale masz peha bo ja tó dzisiaj rzące więdz ban na ip czyli permo ban !

CYTAT(Jercak @ Oct 16 2009, 04:45 PM)
a za to rze byles nie gżeczny
a tak na serio twuj stary666
Opublikowano

Sprawdż czy ta bron jest na odpowiedni lvl dla peta czyli nie ma wiekszego lvlu od peta

Opublikowano

Broń to topór na 1lvl, a Pet ma 16... Ma to coś wspólnego z moim lvlem? Mam 18.

czyrzby czyrzby ale masz peha bo ja tó dzisiaj rzące więdz ban na ip czyli permo ban !

Opublikowano

Ty jesteś jakiś głupi? Jest specjalny item, który pozwala Petowi używać broni, ja go połączyłem i teraz nie mogę. Kolega jakoś normalnie zakłada Petowi topór, nie widać jak z niego wali, ale Pet wali więcej...

Opublikowano

A co napisałem?

A połączyłeś kartę z bronią ,jeżeli tak ,to naciskasz to ctrl + Y no i masz takie pięć miejsc,przeciągasz broń na pierwsze miejsce ,a armor na drugie miejsce ,na razie tyle tylko możesz go wyposażyć w dwie rzeczy.

eminem2e.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...