Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dzwine zwiechy, lagi .

CoJaNigdy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Od pewnego czasu mam problem z komputerem. Większość gier, które wcześniej chodziły na max detalach, teraz ledwo wyciągają 15-25 fps... na minimalnych. Komputer zaczoł sie zacinać, klikam w mój komputer i komputer sie zawiesza i po chwili odwiesza i ledwo włacza moj komputer... Próbowałem już wszsytkiego...

-Temperatury w normie..

(Dysk Twardy 48Stopni

(Grafika 37

(Płyta i CPU 46

Tepmy spr. w stresie i normalnie.

Defragmentowałem, skanowałem, czyściłem, odkurzałem, dokręcałem, i nic...

Komputer taki:

Nvidia GeForce GTX 650 1GB

Ram 4GB

Intel core duo e4600 (wymieniam we wrześniu na i5)

Gigabyte 945ZG

Co sie dzieje?

. .

Opublikowano

Narazie nie, dopiero pod koniec września ubezpieczenie dostane (Około 1500zł za rączke, szytą noge, otarcia, pobyt w szpitalu itd. :DDD)

Btw. a dlaczego wcześniej chodziło ok? W lutym tego kompa ''usprawniałem'' dodając RAM i zmieniając karte... Tak około w czerwcu to sie zaczeło..

Mam jeszcze 1 komputer stacjonarny, mojego taty '-'... Oczywiście nie mój, bo tata naogoowo na nim siedzi jeszcze (nk, youtube itd.) Z niego zasilacz ''pozyczyc'' moge?

. .

Opublikowano

Podpiołem zasilacz z 2 kompa i nadal to samo ;//... Co może być przyczyną, może format pomoże choć robiony miesiąc temu.

@EDIT

SORKA NA DOUBLE NIE ZAUWAZYŁEM POSTA WYŻEJ PODCZAS PISANIA TEGO NIEZDĄŻYŁEM JUŻ KLIKNAĆ EDYTUJ I NAPISAŁO ;//

. .

Opublikowano

Dlaczego niestety? Przecież ponowne ściąganie 30 GB (Battlefield 3, bo napęd nie działa i trzeba całe ściągać) i innych gier typu APB to nic :D Ok to dzisiaj z rana sformatuje i napisze czy coś dało.

. .

Opublikowano

Po formacie dalej to samo ;/ W grze APB miałem przed formatem 25 fps, teraz to samo i to na max low :(( Co moze byc przyczyną? Tata miał jakiś zasilacz COrsair czy jakoś tak.

. .

Opublikowano

Najniższe w 3,3V 3,264v ` 3,312V

12V 12.224V 12.480V

4.864V 4,864V

@EDIT

A czy sterowniki mogą miec cos z tym wspolnego? Bo ja tylko instalowalem do Grafy, dziwęku i karty sieciowej.

. .

Opublikowano

@REF

Refreszuje 4 godziny od ostatniego, ponieważ bede dopiero po południo-wieczór a potrzebuje odpowiedzi. Tak więc wyżej prosze przeczytać

. .

Opublikowano

Ze wczesniejszym, Corsair 500w jest to samo. Pytam poraz kolejny, czy instalacja upadów do systemu, lub zainstalowanie jakiś innych streowników nie wiem do czego pomoże w czymś>?

. .

Opublikowano

Takie przycięcia są spowodowane dużą temperaturą dysku. Powinien on być utrzymywany przy 35 stopniach. Miałem ten sam problem - zamontowałem wentylator przy dysku, i jak temperatury spadły, to zniknęły przycięcia.

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...