Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Zawieszenie systemu LOL.

woj12345

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , mam nietypowy problem , kiedy uruchamiam gre , włączam wszystko jest ok wybieram postacie wywala mnie do paska zadań tak mam podczas ładowania okienek postaci , gdy już okna sie załadują i wszystko śmiga i gram to po paru od 1-30 min zdarzy mi sie zawieszenie LOLA . Czyli nie moge nic zrobić tak jakby fps spadły do 0 czy coś . Moge wtedy tylko zresetować system , powrót do gry zajmie mi jakieś 5 minut a wtedy może być za pozno . Dodam że używałem GameBoostera oraz w procesach zazwyczaj zmien priorytet aplikacji na wysoki aby jej wydajność była większa. Jaka może być przyczyna tych zawieszeń?

Opublikowano

Zaktualizuj sterowniki i Adobe Aira. Oprócz tego możesz spróbować reinstall gry.

Jeśli chodzi o przyczyny, to może być to spowodowane właśnie przez niezaktualizowane sterowniki.

Witam , mam nietypowy problem , kiedy uruchamiam gre , włączam wszystko jest ok wybieram postacie wywala mnie do paska zadań tak mam podczas ładowania okienek postaci , gdy już okna sie załadują i wszystko śmiga i gram to po paru od 1-30 min zdarzy mi sie zawieszenie LOLA . Czyli nie moge nic zrobić tak jakby fps spadły do 0 czy coś . Moge wtedy tylko zresetować system , powrót do gry zajmie mi jakieś 5 minut a wtedy może być za pozno . Dodam że używałem GameBoostera oraz w procesach zazwyczaj zmien priorytet aplikacji na wysoki aby jej wydajność była większa. Jaka może być przyczyna tych zawieszeń?

Zawiesza się tylko LoL, czy też cały komputer?

edit.

+ Od kiedy masz ten problem?

Włączam bez niczego jest to samo ;) , PS: dostałem własnie bana na tydzień przez to . ehh .. ;/

Przy okazji bana na tydzień nie dostaje się tak od razu, to jest ostatnia i najwyższa kara od leaverbustera więc wcześniej musiałeś nabić kolejno ostrzeżenie, jednodniowego i trzydniowego bana za leave/afk, tak więc albo przez ten problem wyszedłeś co najmniej kilkanaście razy, albo część wyjść była z twojej winy. W każdym razie to zadaniem gracza jest upewnić się czy nie będzie problemów a po jednym wyjściu należało niezwłocznie spróbować problemu się pozbyć, zamiast grać dalej i nazbierać na bana ;)

Opublikowano

Zaktualizuj sterowniki i Adobe Aira. Oprócz tego możesz spróbować reinstall gry.

Jeśli chodzi o przyczyny, to może być to spowodowane właśnie przez niezaktualizowane sterowniki.

Zawiesza się tylko LoL, czy też cały komputer?

edit.

+ Od kiedy masz ten problem?

Przy okazji bana na tydzień nie dostaje się tak od razu, to jest ostatnia i najwyższa kara od leaverbustera więc wcześniej musiałeś nabić kolejno ostrzeżenie, jednodniowego i trzydniowego bana za leave/afk, tak więc albo przez ten problem wyszedłeś co najmniej kilkanaście razy, albo część wyjść była z twojej winy. W każdym razie to zadaniem gracza jest upewnić się czy nie będzie problemów a po jednym wyjściu należało niezwłocznie spróbować problemu się pozbyć, zamiast grać dalej i nazbierać na bana ;)

Tak zostałem zbanowany wcześniej na 1 a następnie 3 dni za ,, wychodzenie ,, które tak naprawdę było spowodowane tym problemem , Problem mam od dawna od 2-3 miesięcy ale nasilił sie ostatnio po zmianie TP-Linka . Mam 3 konta z 30 lvl dam sobie rade . Prawdopodobnie wymienie cały komputer na nowszy bo ten to emeryt 8 letni komputer z 3 razy wymienianą karta graficzną , teraz mam nvidie 430 gt. Scina wygląda tak jakbyś z 40 fpsow nagle spadl do 20 i nagle do 0 i zacina sie na amen , klikam przycisk start nastepnie menadzer no i musze wrocic do gry , scin mam srednio po 5 na mecz wiec nie warto póki co grać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...