Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Oddam kod na 30 dniowy PS Plus!

OneDaro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. Musisz mieć konto na którym masz przynajmniej 18 lat.

2. Jeśli nigdy wcześniej nie robiłeś zakupów kartą kredytową, przy aktywacji tego kodu możesz być o nią spytany.

3. Aktywacja kodu jest w 100% darmowa (to trial na 30 dni)

4. 30 dniowy trial można aktywować tylko na koncie na którym nigdy nie było jeszcze subskrypcji PS Plus!

Osobę której jako pierwszej uda się aktywować kod proszę aby napisała tu w tym temacie aby poinformować innych że kod jest wykorzystany! Jeśli takowej wiadomości nie ma a Tobie pisze że kod jest wykorzystany prosiłbym również o zawiadomienie o tym :)

Mini TuT aktywacji:

1. Zaloguj się do PSS (Play Station Store) ze swojego PS3 lub PS Vity.

2. Znajdź "Reedem Codes" (aktywacja kodu)

3 Wpisz kod.

WAŻNE! Po zakończeniu 30 dniowej subskrypcji twoje konto automatycznie zeżre z twojej karty kredytowej 60zł i zakupi 90 dniowy PS Plus! Jeśli nie chcesz aby do tego doszło to anuluj subskrypcję przed jej zakończeniem (np po 29 dniach) LUB odznacz w opcjach konsoli "automatyczne odnawianie subskrypcji PS Plus" (niestety ja o tym zapomniałem heh :D)

KOD:

JDGF-GPNB-L5JE

Good luck! :D

Nabywcę kodu prosiłbym o symbolicznego like'a : )

Opublikowano

No i po co dajesz? Bo kupiłeś CDAction i jesteś wieeelki boss, bo dałeś kod na Plusa. Teraz każdy ma/daje, bo kupuje CDAction... To żadna wielka sztuka...

Tak, tak, zaraz dostanę ostrzeżenie za "zmienianie poziomu", ale trudno...

AxeePL.png

Opublikowano

Jak mam to czemu komuś nie dać? Tak wiem że teraz są w CDA. Może nie każdemu chce się kupować CDA lub pieprzyć z fejsbukiem zeby dostać kod? -.-

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Popatrz na datę dodania mojego tematu :D To była połowa wakacji więc na 100% już sobie ten kod ktoś zabrał. Kod jest jednorazowy więc nie wiem co mam ci wysyłać.

Temat (od dawna) do zamknięcia,

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...