Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

WentyL - 10 min mix

WentyLxPompa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pierwsza osoba w dziale która się w minimalnym stopniu zna tylko gdyby nie ten "sync" używany przy przejściach ;c

0fc5fb0fb2710.png

Opublikowano

:) Wiesz co cenię cię za to że znasz pojęcia ''DJ'' a Producent muzyczny :) bo wielu dzieciaków myśli że jak podkręci tempo w VDJ i doda efekt dwóch talerzy to jest DJ -. - DJ to osoba która robi przejścia pomiędzy dwiema produkcjami tak jak ty . co do Set'a jest dobrze! :) widzę że mojego kompana produkcja jest także w secie (Taito) :))) pozdrówki

0fc5fb0fb2710.png

Opublikowano

:) Wiesz co cenię cię za to że znasz pojęcia ''DJ'' a Producent muzyczny :) bo wielu dzieciaków myśli że jak podkręci tempo w VDJ i doda efekt dwóch talerzy to jest DJ -. - DJ to osoba która robi przejścia pomiędzy dwiema produkcjami tak jak ty . co do Set'a jest dobrze! :) widzę że mojego kompana produkcja jest także w secie (Taito) :))) pozdrówki

Ja się nie uważam do końca za dj'a tylko bardziej prezentera muzycznego :] bo prawdziwy dj gra na cdkach ja jednak gram na kontrolerze (i tak zbierałem na niego hajs 2 lata to do cdkow bym sie nie doczekał nigdy :D) a producent to już inna bajka np. taito, jednak wiele djow jest też producentami w większym lub mniejszym stopniu (chyba każdy się bawił kiedyś w fl studio jedni dluzej jedni krocej :P )

Także pozdrawiam zapraszam na mój fanpage FB bo lajki motywują do dalszej praktyki :] (w opisie na yt)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...